Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
POLICJANCI ROZBILI GRUPĘ ROZPROWADZAJĄCĄ NARKOTYKI
05.07.2024, 13:45
Ale pech naprawdę.. mi jedna rakieta doszła od Blacka spoko miał asortyment i ceny, napewno by to poszło w dobrą stronę jestem tego pewien gdyby tylko się nie odjebalo z rudym xd
05.07.2024, 15:44
No niestety jak się przyjmuje przesyłki powrotne to była to tylko kwestia czasu aż sobie na nich poczekają.
Szkoda bo na moje potrzeby to był vendor wręcz idealny.
Szkoda bo na moje potrzeby to był vendor wręcz idealny.
05.07.2024, 16:14
Mówiłem odrazu skad jest tam ludzie z tej miejscowości tacy są i tak kończą jak najdalej od tamtych stron Panowie.
Wiadomo nie kazdy taki jest ale 75procent to pisowskie miasto i strony
05.07.2024, 17:00
Już pomijając, że przyjmowali zwroty, to po chuj ci ludzie zamawiali i nie odbierali paczek. Chyba kasy za dużo mają.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
(05.07.2024, 17:00)kurvvisko napisał(a): Już pomijając, że przyjmowali zwroty, to po chuj ci ludzie zamawiali i nie odbierali paczek. Chyba kasy za dużo mają.
Odbierali $ nie wiem czy dla wszystkich ale była możliwość nadania $ po czym oni nadawali Ci to co chciałeś.
Samo nieodebranie przesyłki nie było aż tak szkodliwe ale o tym nie będę się rozpisywać.
(05.07.2024, 15:58)smakosz napisał(a): To grubo jak odbierali zwroty do nadawcy
Jak nie wiesz jak to wygląda to po co się wypowiadasz ? Znajomy też handluje rzeczami których nie powinien wysyłać poczta i tesz przychodzą zwroty ale załatwione jest to zupełnie inaczej.
(05.07.2024, 16:14)frogbullshop napisał(a): Mówiłem odrazu skad jest tam ludzie z tej miejscowości tacy są i tak kończą jak najdalej od tamtych stron Panowie.
Jesteś uśmiechnięty czy konfederacki ? Nie ma co burzyć się polityką ale długo myślałem, że gorzej już być nie może a jednak się okazuje, że może 😆. Swoją drogą, brzmisz jakbyś był pewny siebie. Obyś się nie pomylił a z mojego 11 letniego doświadczenia wynika, że każdy kto handluje on-line wpada.
06.07.2024, 12:59
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.07.2024, 13:01 przez frogbullshop.)
nie to że jestem pewny siebie. Tylko jestem człowiekiem logicznie myślącym i nie znałem blaka. Po tym jak miał płatności blic itd namiezyłem go w pare min to skoro ja go namierzyłem a nie jestem ani informatykiem ani jakimś hakerem to policja zrobiła to o wiele szybciej