Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
07.07.2024, 07:59
Dzięki za Nagrodę 💥👌🏻
Sorcik nadal igła..wydaje mi się że ciut lepszy od poprzedniego. Więcej euforii.
Brak, schiz i zjazdu.
Normalnie można spać po nim
Brakuje mi tylko libido w tym tak bym dał 10.
9/10
Polecam z czystym sumieniem 💥
Sorcik nadal igła..wydaje mi się że ciut lepszy od poprzedniego. Więcej euforii.
Brak, schiz i zjazdu.
Normalnie można spać po nim
Brakuje mi tylko libido w tym tak bym dał 10.
9/10
Polecam z czystym sumieniem 💥
07.07.2024, 08:22
Epsiakos 2012-2015.
To lata gdzie było Euro w PL, David Beckham kończył kariere, w UFC królował Andersson Silva, a nasza armia wyłaniała przetargi zbrojeniowe,
z Rosją wszyscy handlowali...no kawałek czasu.
Było to dość dawno, myślisz, że Escobar ma legendarne auto Delorean (https://wallhere.com/en/wallpaper/819858 ) i skacze przyszłość - przeszłość ?
To lata gdzie było Euro w PL, David Beckham kończył kariere, w UFC królował Andersson Silva, a nasza armia wyłaniała przetargi zbrojeniowe,
z Rosją wszyscy handlowali...no kawałek czasu.
Było to dość dawno, myślisz, że Escobar ma legendarne auto Delorean (https://wallhere.com/en/wallpaper/819858 ) i skacze przyszłość - przeszłość ?
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
07.07.2024, 12:56
Tamten ma poprzedni.
Obecny jest całkowicie inny.
Pisałem recke teraz od godziny to wywaliło.
Maniek jest problem z zapisywaniem automatycznym wersji roboczej, napiszę gdzie trzeba.
Panowie, sort jest mocny jak czort, a po wrzuceniu większych dawek to kurwa dzieją się pierdolone cuda
Wrzuciłem po drodze do domu 300 i nagle powstal plan ze po co jechać do domu jak człowiek chodnikiem tak jak codziennie, no przecież że lepiej bedzie na oklep przez las i jebitny wąwóz
Normalnie przez krzaczory, ścieżka tez niepotrzebna xd
Co bylo dalej to pierdolę, co w Vegas to w Vegas.
Powiedzieć o tym że było grubo, to nie jue powiedzieć nic Serio!
I to kurwa libido to nadal mnie trzyma🤣
Myślałem że juz mnie nic nie zaskoczy z mmc i cmc. Mhmm taki chuj
Escobar
Niezły czort ten sort🙋
Maniek jest problem z zapisywaniem automatycznym wersji roboczej, napiszę gdzie trzeba.
Panowie, sort jest mocny jak czort, a po wrzuceniu większych dawek to kurwa dzieją się pierdolone cuda
Wrzuciłem po drodze do domu 300 i nagle powstal plan ze po co jechać do domu jak człowiek chodnikiem tak jak codziennie, no przecież że lepiej bedzie na oklep przez las i jebitny wąwóz
Escobar
Niezły czort ten sort🙋
Metamorfoza
(07.07.2024, 12:56)kot_kreskowy napisał(a): Tamten ma poprzedni.
Escobar
Niezły czort ten sort🙋
Co Ty gadasz 😁 chodnik na wąwóz bez ścieżki zamieniłeś?
Mamy nadzieję że hulajnoga czy tam kurwa rower to przetrwał.
Recenzja świetna, ale trzeba brać poprawkę na to że kolega przyjął o 250 mg za dużo, mimo wielu świetnych tekstów na forum, prośba ogarnij się 🤣
Czekamy na mniej hardcorowa recenzje.
07.07.2024, 13:44
oKo ty się nie pytaj czy rower żyje tylko w hakim stanie jest wąwóz 😎
Hardcorowa recka byla pisana to znów jakiś błąd w sikniku forum.
Jak piszę jakiś dlugi tekst to czasem tak sie zdarzy.
Ogólnie powiem, że takich dzikich harcy to od dawna nie pamiętam.
A dawkę przyjąłem dobrą, odpowiednią dla zawodnika biorac pod uwagę staż i obecną tolerkę.
Za dużą to zajebałem kolejną
Ten sort taki jest po prostu.
Muszę przyznać że mnue zaskoczyl jebaniutki.
Dzika bestia😄
Hardcorowa recka byla pisana to znów jakiś błąd w sikniku forum.
Jak piszę jakiś dlugi tekst to czasem tak sie zdarzy.
Ogólnie powiem, że takich dzikich harcy to od dawna nie pamiętam.
A dawkę przyjąłem dobrą, odpowiednią dla zawodnika biorac pod uwagę staż i obecną tolerkę.
Za dużą to zajebałem kolejną
Ten sort taki jest po prostu.
Muszę przyznać że mnue zaskoczyl jebaniutki.
Dzika bestia😄
Metamorfoza
07.07.2024, 14:06
Jest dobry ale nie przesadzaj. Waliłem i po 700mg tego i jest kosa, total nie ogar ale kocie To Co Ty piszesz to jakieś bajki chyba. Opis wygląda jak naganianie. Jest zajebisty.. lepszy niż większość różnych sportów bo profil działania jest jest tez inny. Waliłem bombki 800mg i dociągalem dobre 400mg
Pizda nieziemska. Ale zejdź a ziemie. Lasy, wąwozy i co jeszcze? Dzika upolowałes? Szałas zrobiłeś? I wszedłeś na Mt Everest na boso?
Maskara.
Najlepszy sort 4MMC bez dwóch zdań .
Mnie robi też 200mg..zależy jak mocno chce mieć . To ja sobie to ustalam.
I po tych 200 jest przyjemnie, nienachalnie, miło, fajnie się gada, japa się cieszy, euforia na wysokim poziomie. Jedynie na mnie mefik nie wpływ zbytni na libido
Pizda nieziemska. Ale zejdź a ziemie. Lasy, wąwozy i co jeszcze? Dzika upolowałes? Szałas zrobiłeś? I wszedłeś na Mt Everest na boso?
Maskara.
Najlepszy sort 4MMC bez dwóch zdań .
Mnie robi też 200mg..zależy jak mocno chce mieć . To ja sobie to ustalam.
I po tych 200 jest przyjemnie, nienachalnie, miło, fajnie się gada, japa się cieszy, euforia na wysokim poziomie. Jedynie na mnie mefik nie wpływ zbytni na libido
07.07.2024, 15:19
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 07.07.2024, 15:23 przez Lifeisbrutal.)
Ps. kot_kreskowy Pisz zawsze recki w notatniku i kopiuj wklej tutaj. Ja zawsze tak robię i jest GIT.
07.07.2024, 16:51
Wjebałem ci minusa za podważanie moich slow.
Może i lepiej że tą recke chuj strzelił bo skoro przejazd rowerem i taszczenie go poprzez wąwóz po stromych stokach wydaje Ci się klamstwem, to pi przeczytaniu tantego tekstu uznałbyś mnie za Lema😂
Wiesz co? Zamiast wylewać gorycz na innych lepiej byś tą energię poświęcił na zrobienie czegoś pożytecznego dla swojej styranej ćpaniem głowy.
Tylko proszę, nie potraktuj tego jako obelgi.
Bo widzisz, różnica między nami jest taka, ze mnie nadal stać na zrobienie czegoś pojebanego, szalonego.
Bo taki jestem. Pojebany i szalony. Nikogo nie udaję. Żyję na 101procent i to pewnie dlatego druga dawka to bylo oj grubo powyżej dwóch gramów
Żyj i daj żyć innym.🙋
Dość oftopu!
Metamorfoza