Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
Czeslawo nie znam gościa
Trzeba trochę wychamowac niech inni trochę biorą zawsze coś powiedzą i mogę napisać .
Na razie to wódkę piję też pięknie ....
Następnym razem jak coś wygram biorę znowu tego mefa ale postaram się nic wrzucać przez ten czas .
LOBO dlatego jest opinia mojej koleżanki, która była przeźwa o poczuła to co powinna .
Trzeba trochę wychamowac niech inni trochę biorą zawsze coś powiedzą i mogę napisać .
Następnym razem jak coś wygram biorę znowu tego mefa ale postaram się nic wrzucać przez ten czas .
LOBO dlatego jest opinia mojej koleżanki, która była przeźwa o poczuła to co powinna .
10.07.2024, 11:53
Jak już pisałem 200mg też mnie robi i to fajnie. Ale Ja lubię extremal więc mnoże sobie to razy 5.
Przepraszam jeśli kogoś to uraża w jakiś sposób.
Nie świadczy to o słabym sorcie..bo to najlepszy mef jaki miałem okazję testować w życiu!
Jeden lubi tak a drugi tak. Ja mogę tyle, drugi ma kostnice. Pretensje do Boga, nie do mnie.....
Ale wolę 3cmc bandit. To wejście, ten rush, jebniecie, libido.
4MMC jest ok na posiadowki itp
3CMC Bandit to Bandzior,.zakapior. 👌🏻
Przepraszam jeśli kogoś to uraża w jakiś sposób.
Nie świadczy to o słabym sorcie..bo to najlepszy mef jaki miałem okazję testować w życiu!
Jeden lubi tak a drugi tak. Ja mogę tyle, drugi ma kostnice. Pretensje do Boga, nie do mnie.....
Ale wolę 3cmc bandit. To wejście, ten rush, jebniecie, libido.
4MMC jest ok na posiadowki itp
3CMC Bandit to Bandzior,.zakapior. 👌🏻
10.07.2024, 12:21
(10.07.2024, 11:38)LooL99X napisał(a): Czeslawo nie znam gościa
No to super, iz kolezance sie bardzo bardzo podobalo!;-)... Takze czekam rowniez na Twoje opinie na "czysty" Łebek
O 4 cmc można powiedzieć że to typowy euforyk, ale napewno nie o 3 cmc. Przecież trójka oddziałowuje również na dopamine i noradrenaline i to dość mocno w przeciwieństwie do 4 cmc czy mdma. Czytałem blog z tego forum i oto co tam napisano: 3-CMC uwalnia niewielkie ilości serotoniny, natomiast wyzwala ono ogromne ilości dopaminy i trochę mniejsze ilości noradrenaliny. Co do 4 mmc i pytania ziomka Jokerrc to odpowiem Ci tak że w 4 mmc jest znaczna przewaga euforii a speeda niewiele ale coś tam minimalnie jest w porównaniu do mdma czy 4 cmc
11.07.2024, 20:37
zobacz na wcześniejsze opinie na przykład kota kreskowego. On napisał że libido wywalone w kosmos