Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
longflour***pha**.**m
07.07.2024, 08:27
Dzięki.
No czekam i czekam..może w tym tygodniu w końcu wpadnie.
Horsii pisał że ten crobnomazolam czy jakos tak to strzał w dziesiątkę i prawdziwa kosa. Recki będę dwie moja i jego. Napewno napisze to lepiej, dokładniej itp więc dostanie na test. A jeśli to będzie naprawdę petarda to zakupie póki jest spora ilość i mam wjebane i na dluuuuuuugo spokój z benzo i jego pozyskiwaniem
No czekam i czekam..może w tym tygodniu w końcu wpadnie.
Horsii pisał że ten crobnomazolam czy jakos tak to strzał w dziesiątkę i prawdziwa kosa. Recki będę dwie moja i jego. Napewno napisze to lepiej, dokładniej itp więc dostanie na test. A jeśli to będzie naprawdę petarda to zakupie póki jest spora ilość i mam wjebane i na dluuuuuuugo spokój z benzo i jego pozyskiwaniem
11.07.2024, 15:51
(11.07.2024, 08:15)Trojan napisał(a): Witam paczka dociera na miejsce, pakowanie bardzo fajne
Doleciały do mnie 3 rodzaje które opisuje w działach pozdrawiam
Co tam zamówiłeś? Możesz mi na PW napisać jak długo gołąb leciał? Bo Ja czekam już dość długo i nie wiem czy mieć powody do zmartwień już czy to normalny czas lotu? Wiec byłbym wdzięczny za info.
Pozdro 🤘🏻