Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
MDMA-Wątek ogólny
30.06.2022, 10:32
(24.06.2022, 20:22)Mocno Kryształowy napisał(a): Browser 220 mgŁadnie wygląda
https://mindzone.info/aktuelles/achtung-...1-mg-mdma/
![[Obrazek: 3672693.gif]](https://img.besty.pl/images/367/26/3672693.gif)
05.11.2023, 19:01
Szkoda, że taki wątły ten temacik o mdma, a ma sporo ciekawych zastosowań. Empatia na bardzo wysokim poziomie, ja idę na piksach jednak w drugą stronę, kierując energię do wewnątrz - efektem tego jest introspektywny roll, dużo przemyśleń nt. swojego charakteru, w połączeniu z towarzystwem drugiej osoby można te przemyślenia "uzewnętrznić" i dużo nauczyć się o sobie.
Jedna z tych substancji, którą (osobiście) ja traktuje bardziej jako narzędzie, niżeli narkotyk.
Jedna z tych substancji, którą (osobiście) ja traktuje bardziej jako narzędzie, niżeli narkotyk.
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
08.07.2024, 10:43
(29.06.2024, 19:02)Powerpolish napisał(a): Dałeś rade opanować? Raz brałem 0.25 i mnie tak wypierdolił że spaliłem z 6 blanow, żeby zbic to dziadostwo, chuja pomogło, trzymało z 6 godzin minimum, spaliłem też z 3 paczki fajek, na końcu się porzygalem i poszedłem spać, teraz już nie przekraczam więcej niż 0.2
Ktoz o zdrowych zmyslach zazywa takie ilosci jak 250mg czy 380mg takze gratulacje tu ju compadresy ;-)
08.07.2024, 15:19
Ktoś kto ma wyrobioną tolerancje. Mniejsze dawki takie osoby tylko deliktanie smyrnie
08.07.2024, 15:32
(08.07.2024, 10:43)LOBO napisał(a): Ktoz o zdrowych zmyslach zazywa takie ilosci jak 250mg czy 380mg takze gratulacje tu ju compadresy ;-)
Zazwyczaj dobra/mocna piguła ma 180 mg - 220 mg "+/-" więc takie dakowanie to raczej średnia emkowiczów.

smakosz
Jeśli takie dawki przestają działać to sygnał organizmu, że warto przerwę robić, bo zwiększnie dawkowanie nie będzie
wprost proporcjonalne do efektów.
@"LOBO"
Eeetaaam zaprzeczysz mi, że to nie TY ?

Wątpie.

Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
@"LOBO"
Noo doooobra, wrzuciłem to archiwalne video z czasu jak byłeś dzieciak, to i tak Cię nie poznają.
Co do mnie ? No nie zgadza się, ten to jakiś eunuch i nie ma czarnego wąsa pod nosem.
Mogłeś się bardziej postarać.
Nie ma spania !! "Weź tabletke zobaczysz, jadom Radom "
Noo doooobra, wrzuciłem to archiwalne video z czasu jak byłeś dzieciak, to i tak Cię nie poznają.

Co do mnie ? No nie zgadza się, ten to jakiś eunuch i nie ma czarnego wąsa pod nosem.

Mogłeś się bardziej postarać.
Nie ma spania !! "Weź tabletke zobaczysz, jadom Radom "

Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
11.07.2024, 21:10
Candy Flip ❤️ uwielbiam
Samo LSD to cudo,. podobnie jak solo MDMA.
A w połączeniu totalny euforyczny błogostan..nie do opisania.
Ale zalecam najpierw kilka razy polatac solo LSD jak i MDMA a później robić takie mixy.
Ale to jeden z moich ulubionych jak nie najlepszych. CZYSTA MIŁOŚĆ ❤️
Samo LSD to cudo,. podobnie jak solo MDMA.
A w połączeniu totalny euforyczny błogostan..nie do opisania.
Ale zalecam najpierw kilka razy polatac solo LSD jak i MDMA a później robić takie mixy.
Ale to jeden z moich ulubionych jak nie najlepszych. CZYSTA MIŁOŚĆ ❤️