Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Hexen Analogue - Opinie o produkcie.
09.06.2022, 19:02
Byle tylko, nie było to "kilka zdań" w stylu: "dobry i mocny to był odczynnik"
09.06.2022, 22:28
Ja jeszcze wypatruje gołębia
Smacznego dla tych którzy odebrali!
Aktualnie nie mam nic na stanie to będzie można napisać jak to działa solo
A że henryka znam aż za dobrze to i bardzo chetnie sprawdzę jak klepie ten analog.
Postaram się sprawdzić różne dawki.
A że jestem na małej tolerancji to zacznę od niskich . Czytałem że mocno kręci,lepiej podejść do niego na spokojnie.
Maniek moja opinia na pewno się pojawi. Nie gwarantuje że odrazu po odebraniu bo co nagle to po diable ale postaram się napisać coś obszerniejszego.
Będę miał chwilę czasu wolnego to na pewno wrzucę do pieca. Ale w razie czego bez pretensji za 2/4 dni opóźnienia
Smacznego dla tych którzy odebrali!
Aktualnie nie mam nic na stanie to będzie można napisać jak to działa solo
A że henryka znam aż za dobrze to i bardzo chetnie sprawdzę jak klepie ten analog.
Postaram się sprawdzić różne dawki.
A że jestem na małej tolerancji to zacznę od niskich . Czytałem że mocno kręci,lepiej podejść do niego na spokojnie.
Maniek moja opinia na pewno się pojawi. Nie gwarantuje że odrazu po odebraniu bo co nagle to po diable ale postaram się napisać coś obszerniejszego.
Będę miał chwilę czasu wolnego to na pewno wrzucę do pieca. Ale w razie czego bez pretensji za 2/4 dni opóźnienia
10.06.2022, 03:48
serio ten hex coraz lepszy z tyg na tydzien.
a vapo coraz mocniej wypierdala ogolnie jak sie zarzuci 200mg na folie i wezmie sie na jednego bucha to wypierdala jak alfa przy 40mg vapo
tylko jak widac ile sie marnuje zostawiając czarne bagno przy dawkowaniu 5x wiekszym niz alfa to chodz sercem za vapo to rozumem za sniffem bo tez zajebiscie wypierdala ten sort smialbym twierdzić ze bardzo podobnie do mdphp z ciut wiekszym dawkowaniem
a vapo coraz mocniej wypierdala ogolnie jak sie zarzuci 200mg na folie i wezmie sie na jednego bucha to wypierdala jak alfa przy 40mg vapo
tylko jak widac ile sie marnuje zostawiając czarne bagno przy dawkowaniu 5x wiekszym niz alfa to chodz sercem za vapo to rozumem za sniffem bo tez zajebiscie wypierdala ten sort smialbym twierdzić ze bardzo podobnie do mdphp z ciut wiekszym dawkowaniem
10.06.2022, 07:12
Próbowałem to vapowac faktycznie ds się ale trzeba tego dużo sypac .
Vapo znacznie lepiej działa niż rajka .
Vapo znacznie lepiej działa niż rajka .
10.06.2022, 08:56
No hexenek dobry cały czas szczury chwalą, niedawno doleciał gołąb z zamówieniem. Nie zrobiłem zdjecia bo poszło do magazynu od razu