Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
MDMA-Wątek ogólny
30.06.2022, 10:32
(24.06.2022, 20:22)Mocno Kryształowy napisał(a): Browser 220 mgŁadnie wygląda
https://mindzone.info/aktuelles/achtung-...1-mg-mdma/
05.11.2023, 19:01
Szkoda, że taki wątły ten temacik o mdma, a ma sporo ciekawych zastosowań. Empatia na bardzo wysokim poziomie, ja idę na piksach jednak w drugą stronę, kierując energię do wewnątrz - efektem tego jest introspektywny roll, dużo przemyśleń nt. swojego charakteru, w połączeniu z towarzystwem drugiej osoby można te przemyślenia "uzewnętrznić" i dużo nauczyć się o sobie.
Jedna z tych substancji, którą (osobiście) ja traktuje bardziej jako narzędzie, niżeli narkotyk.
Jedna z tych substancji, którą (osobiście) ja traktuje bardziej jako narzędzie, niżeli narkotyk.
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
(29.06.2024, 19:02)Powerpolish napisał(a): Dałeś rade opanować? Raz brałem 0.25 i mnie tak wypierdolił że spaliłem z 6 blanow, żeby zbic to dziadostwo, chuja pomogło, trzymało z 6 godzin minimum, spaliłem też z 3 paczki fajek, na końcu się porzygalem i poszedłem spać, teraz już nie przekraczam więcej niż 0.2
Ktoz o zdrowych zmyslach zazywa takie ilosci jak 250mg czy 380mg takze gratulacje tu ju compadresy ;-)
08.07.2024, 15:19
Ktoś kto ma wyrobioną tolerancje. Mniejsze dawki takie osoby tylko deliktanie smyrnie
08.07.2024, 15:32
(08.07.2024, 10:43)LOBO napisał(a): Ktoz o zdrowych zmyslach zazywa takie ilosci jak 250mg czy 380mg takze gratulacje tu ju compadresy ;-)
Zazwyczaj dobra/mocna piguła ma 180 mg - 220 mg "+/-" więc takie dakowanie to raczej średnia emkowiczów.
smakosz
Jeśli takie dawki przestają działać to sygnał organizmu, że warto przerwę robić, bo zwiększnie dawkowanie nie będzie
wprost proporcjonalne do efektów.
LOBO
Eeetaaam zaprzeczysz mi, że to nie TY ?
Wątpie.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
LOBO
Noo doooobra, wrzuciłem to archiwalne video z czasu jak byłeś dzieciak, to i tak Cię nie poznają.
Co do mnie ? No nie zgadza się, ten to jakiś eunuch i nie ma czarnego wąsa pod nosem.
Mogłeś się bardziej postarać.
Nie ma spania !! "Weź tabletke zobaczysz, jadom Radom "
Noo doooobra, wrzuciłem to archiwalne video z czasu jak byłeś dzieciak, to i tak Cię nie poznają.
Co do mnie ? No nie zgadza się, ten to jakiś eunuch i nie ma czarnego wąsa pod nosem.
Mogłeś się bardziej postarać.
Nie ma spania !! "Weź tabletke zobaczysz, jadom Radom "
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
11.07.2024, 21:10
Candy Flip ❤️ uwielbiam
Samo LSD to cudo,. podobnie jak solo MDMA.
A w połączeniu totalny euforyczny błogostan..nie do opisania.
Ale zalecam najpierw kilka razy polatac solo LSD jak i MDMA a później robić takie mixy.
Ale to jeden z moich ulubionych jak nie najlepszych. CZYSTA MIŁOŚĆ ❤️
Samo LSD to cudo,. podobnie jak solo MDMA.
A w połączeniu totalny euforyczny błogostan..nie do opisania.
Ale zalecam najpierw kilka razy polatac solo LSD jak i MDMA a później robić takie mixy.
Ale to jeden z moich ulubionych jak nie najlepszych. CZYSTA MIŁOŚĆ ❤️