Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ankieta: Kto wg Ciebie zrobił najlepszy projekt koszulki? Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
kajabuza | 9 | 20.00% | |
PUDZILLA | 22 | 48.89% | |
Pazyfea | 7 | 15.56% | |
Szyderca | 2 | 4.44% | |
dimiliki | 0 | 0% | |
kot_kreskowy | 4 | 8.89% | |
Kapitan | 1 | 2.22% | |
Razem | 45 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Ankieta na najlepszą koszulkę konkursową Dopal
(09.06.2022, 23:25)Maniek napisał(a): Nie wiem jak Was, ale mnie w projekcie Pudzilli "kłuje" w oczy ten przypałowy napis NET Trzeba było zrobić sam napis Dopal jakąś fajną czcionką.najlepsza, i co walnąć na @pudzille ale chodzi mi o tą z Twpjego posta
''Być nie mieć to odwieczny dylemat, Być nie mieć my we dwóch coś na temat''
13.06.2022, 04:23
https://i.ibb.co/6mPW9pM/magicut-1653575115180.png
Maniek trzeba było mówić o co dokładniej chodzi i który projekt. Moim zdaniem ten banknot nie pasuje za. Bardzo a.z najkowych ten projekt wyżej jest moim zdaniem naj.
Może następny konkurs na czapeczkę z daszkiem wiadomości, ale nie że napis tylko jakiś motyw, nie wiem daszek to stół z tematem a.... A.... A zresztą fantazja ponosi znowu.
"Dla mnie to wciąż abstrakcja jak Joan Miro(ó).
RÓB TO CO KOCHASZ LECZ DBAJ BY SZYBKO NIE ZABIŁO.
To już lepsza wersja moim zdaniem Taka... A. Zresztą
Kto ma nie wiedzieć ten nie wie.
Maniek trzeba było mówić o co dokładniej chodzi i który projekt. Moim zdaniem ten banknot nie pasuje za. Bardzo a.z najkowych ten projekt wyżej jest moim zdaniem naj.
Może następny konkurs na czapeczkę z daszkiem wiadomości, ale nie że napis tylko jakiś motyw, nie wiem daszek to stół z tematem a.... A.... A zresztą fantazja ponosi znowu.
"Dla mnie to wciąż abstrakcja jak Joan Miro(ó).
RÓB TO CO KOCHASZ LECZ DBAJ BY SZYBKO NIE ZABIŁO.
To już lepsza wersja moim zdaniem Taka... A. Zresztą
Kto ma nie wiedzieć ten nie wie.
13.06.2022, 09:10
Szkoda , że od razu obok nie widać danego projektu tylko trzeba kopać :x
Robię kwa kwa jak kaczka
13.06.2022, 09:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.06.2022, 10:40 przez Kajabuza.
Powód edycji: Porzuć gniew i lśnij :D
)
A tak całkiem serio, to myślałem, że głosy można wycofywać albo dać sobie i głównemu rywalowi np. A. Jako, że jestem pierwszy na liście to chyba oddałem głos na siebie jakem 'egowielkoizmu urzeczywistnienie" oraz "niewyobrażalne apogeum egocenyryzmu' hehe...
Niech wygra najlepszy, a jak nie wygra, to na szczęście umiem przegrywać i się chociaż troszkę uciesze z wygranej każdego WROGA TYCH KOSZULKOWYCH INTERFEJSÓW!!
Alkopoligamia Ja wiem, że Ty Słonko lubisz się zakręcić wokół moich wpisów, bo wiesz, że lubię Twoją obecność ;p
Poważne pytanie. Czy rywalizujący między sobą mogą u argumentować np dlaczego ta koszulka nie powinna moim zdaniem wygrać albo coś. Fair Play, zdrowa rywalizacja
Maniek tu się trochę muszę zgodzić, ponieważ tak jak napisał kolega wyżej nie każdemu się chce szukać i może wygrać nie Najfajniejszy projekt tylko Coca~Cole(sioski).
To tylko moje osobiste spostrzeżenie.
Niech wygra najlepszy, a jak nie wygra, to na szczęście umiem przegrywać i się chociaż troszkę uciesze z wygranej każdego WROGA TYCH KOSZULKOWYCH INTERFEJSÓW!!
Alkopoligamia Ja wiem, że Ty Słonko lubisz się zakręcić wokół moich wpisów, bo wiesz, że lubię Twoją obecność ;p
Poważne pytanie. Czy rywalizujący między sobą mogą u argumentować np dlaczego ta koszulka nie powinna moim zdaniem wygrać albo coś. Fair Play, zdrowa rywalizacja
(07.06.2022, 17:19)Polono napisał(a): A moze by wrzucic wszystkie w 1 miejsce i napisac kto jaka zrobil bo mi sie osobiscie nie chce calego watku o tym przegladac xD
Maniek tu się trochę muszę zgodzić, ponieważ tak jak napisał kolega wyżej nie każdemu się chce szukać i może wygrać nie Najfajniejszy projekt tylko Coca~Cole(sioski).
To tylko moje osobiste spostrzeżenie.