Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store
13.07.2024, 16:35
No fajnie by było gdyby była pod ręką jakas lekka , euforyczna , kreatywna sativka
13.07.2024, 23:02
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 13.07.2024, 23:04 przez kolomolo88.)
Witam forumowiczów. Potrzebuję pomocy w zweryfikowaniu towaru od vendora bo na @ zostałem zlany....
Zamawiałem trzy produkty. 3cmc bandit, 4mmc oraz cherry. Co do 3cmc i cherry nie mam zastrzeżeń bo wygląd jest taki jak na stronie. Wątpliwości mam co do 4mmc ponieważ wyglądem przypomina ketaminę. Piszę na @ z zapytaniem czy nie nastąpiła pomyłka i przez przypadek nie dostałem ketaminy zamiast 4mmc i otrzymałem odpowiedź, że wszystko się zgadza czyli w paczce powinno się znajdować 3cmc, ketamina i cherry xD No to odpisuje, że no waśnie nie zamawiałem jej. Następnego dnia dostałem odpowiedź (od innej osoby?), że w zamówieniu miałem 3cmc, 4mmc i cherry i o co kurwa mi chodzi... xD No to ponownie wyjaśniłem sytuacje i w odpowiedzi otrzymałem informacje bym "spierdalał". Zamawiałem już kilkukrotnie u esco i nigdy nie miałem problemu, aż do teraz. Może ktoś ostatnio zamawiał 4mmc i ma zdjęcie tego co otrzymał? Załączam foty tego co dostałem i proszę o pomoc.
Zamawiałem trzy produkty. 3cmc bandit, 4mmc oraz cherry. Co do 3cmc i cherry nie mam zastrzeżeń bo wygląd jest taki jak na stronie. Wątpliwości mam co do 4mmc ponieważ wyglądem przypomina ketaminę. Piszę na @ z zapytaniem czy nie nastąpiła pomyłka i przez przypadek nie dostałem ketaminy zamiast 4mmc i otrzymałem odpowiedź, że wszystko się zgadza czyli w paczce powinno się znajdować 3cmc, ketamina i cherry xD No to odpisuje, że no waśnie nie zamawiałem jej. Następnego dnia dostałem odpowiedź (od innej osoby?), że w zamówieniu miałem 3cmc, 4mmc i cherry i o co kurwa mi chodzi... xD No to ponownie wyjaśniłem sytuacje i w odpowiedzi otrzymałem informacje bym "spierdalał". Zamawiałem już kilkukrotnie u esco i nigdy nie miałem problemu, aż do teraz. Może ktoś ostatnio zamawiał 4mmc i ma zdjęcie tego co otrzymał? Załączam foty tego co dostałem i proszę o pomoc.
14.07.2024, 00:11
kolomolo88 ziomek cofnij sobie wstecz i zobacz foto a nawet Ci je tu wstawię tak wyglądał mój sort 4mmc.
14.07.2024, 00:21
Moje też tak wygląda, więc wszystko ok.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
14.07.2024, 09:09
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.07.2024, 09:09 przez Lifeisbrutal.)
kolomolo88 Na pewno żadna pomyłka nie zaszła. U escobara nie ma takiej opcji. Dostajesz to co zamawiasz. Wiadomo nie myli się tylko ten co nic nie robi. Ale Escobar dokłada wszelkich starań aby wszystko dotarło bezpiecznie do waszych rąk. Zamawiam na okrągło, rożne ilości i nigdy nie doszło do żadnej pomyłki. Zresztą nie dziwie się , że zostałeś zlany. Pisząc takie brednie najlepszemu vendorowi na forum.
MUREM ZA ESCOBAREM !!!
MUREM ZA ESCOBAREM !!!
Mordo nie tylko escobar pomylił zamówienie i to nie małe, mi osobiście akurat i duch i esco dość duże zamówienia pomylili, zdarzy się każdemu
Też bym się mógł zastanawiać czy to nie porostu wciskanie czegoś innego no ale coś już zostałem z tym do dziś xd
Też bym się mógł zastanawiać czy to nie porostu wciskanie czegoś innego no ale coś już zostałem z tym do dziś xd
14.07.2024, 09:56
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.07.2024, 09:58 przez Lifeisbrutal.)
dzwudziesty Była na magazynie, ale czy jest jeszcze dostępna tego nie wiem bo na liście jej nie ma. Zapewnie już wykupiona, ale spytaj esco on najlepiej wie.
Mglus808 Ale co Ty teraz sugerujesz? Jeśli zaszło kiedyś do pomyłki to była to pomyłka. Nikt specjalnie nie wysyła czegoś innego niż zamawiałeś.
Mglus808 Ale co Ty teraz sugerujesz? Jeśli zaszło kiedyś do pomyłki to była to pomyłka. Nikt specjalnie nie wysyła czegoś innego niż zamawiałeś.
14.07.2024, 10:03
Poza tym ciężko jest walnąć uczuleniowke, bądź 50mg przecież od razu poczujesz czy to dyso czy mef