Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
Dobra, przetestowałem i mogę zdać reckę.
Towar sztos, łatwo się to przełyka, nie ma mocnego smaku. Na pierwszy rzut wziąłem bombkę i do nosa, od razu zrobiło się tak milusio i ciepło, bardzo przyjemne uczucie. Wleciał też taki zajebisty nieogar w mózgu, takie totalne zejście w łagodny świat pozbawiony problemów. No i u mnie libido wystrzeliło poza orbitę, nie byłem w stanie panować nad malutkim.
Żeby się nikt nie czepiał, to przypomnę, że na każdego może to zadziałać inaczej ze względu na masę różnych czynników.
Jak dla mnie lepszy niż Bandit, dlatego że pod uwagę biorę przede wszystkim to, że da się to na lajcie wciągnąć, po Bandicie miałem ochotę wsadzić nóż do nosa, takie piekelne uczucie.
U mnie się sprawdziło świetnie, więc polecam.
Edit: zapomniałem o najważniejszym. Troszkę się zjadło tego towaru przez noc i jestem w ogromnie pozytywnym szoku, bo szczęka mi nie latała jak pojebana i w końcu nie stresowałem się, że zaraz zęby stracę 😂
Towar sztos, łatwo się to przełyka, nie ma mocnego smaku. Na pierwszy rzut wziąłem bombkę i do nosa, od razu zrobiło się tak milusio i ciepło, bardzo przyjemne uczucie. Wleciał też taki zajebisty nieogar w mózgu, takie totalne zejście w łagodny świat pozbawiony problemów. No i u mnie libido wystrzeliło poza orbitę, nie byłem w stanie panować nad malutkim.
Żeby się nikt nie czepiał, to przypomnę, że na każdego może to zadziałać inaczej ze względu na masę różnych czynników.
Jak dla mnie lepszy niż Bandit, dlatego że pod uwagę biorę przede wszystkim to, że da się to na lajcie wciągnąć, po Bandicie miałem ochotę wsadzić nóż do nosa, takie piekelne uczucie.
U mnie się sprawdziło świetnie, więc polecam.
Edit: zapomniałem o najważniejszym. Troszkę się zjadło tego towaru przez noc i jestem w ogromnie pozytywnym szoku, bo szczęka mi nie latała jak pojebana i w końcu nie stresowałem się, że zaraz zęby stracę 😂
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
13.07.2024, 21:27
LOBO niestety ci nie powiem, bo z czworeczką jestem na tyle obeznany, że biorę na oko. Ważyłem analog heksena i od blacka co mi dał sampla, co mnie poskładało masakrycznie. Tak to trójek i czwórek nie ważę.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
13.07.2024, 22:36
LOBO ale ja sypie tyle ile zazwyczaj, jak zwiększam to niewiele. Jak się ma dobrą fazę to nie ma sensu jej tracić na ważenie.
Tak czy siak trzymam nad tym kontrolę, więc spokojna głowa 😁
Tak czy siak trzymam nad tym kontrolę, więc spokojna głowa 😁
14.07.2024, 01:58
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.07.2024, 02:03 przez roccomanfredi.)
Duża skała śnieżna i skała po wyschnięciu
Duże, piękne skały i mnóstwo śniegu.
Bardzo dobry, choć osobiście wolałem poprzednią wersję zarówno pod względem jakości (subiektywna opinia), jak i formy (duże suche kamienie).
Aktualna wersja po lewej i poprzednia po prawej.
Ogólnie jestem zadowolony z zakupu. 8,5/10
Duże, piękne skały i mnóstwo śniegu.
Bardzo dobry, choć osobiście wolałem poprzednią wersję zarówno pod względem jakości (subiektywna opinia), jak i formy (duże suche kamienie).
Aktualna wersja po lewej i poprzednia po prawej.
Ogólnie jestem zadowolony z zakupu. 8,5/10
14.07.2024, 17:21
Ja czekam właśnie na rakiete, sporą przerwa wiec nie mogę się doczekać. Jak dawkowaliscie i jakim roa? Sort typowy kanapowiec czy jest to wejscie?
14.07.2024, 17:40
roccomanfredi omg, ile ten głaz waży? 😁