Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store
14.07.2024, 14:10
Jeśli od wtorku, to przecież nie minęło 5 dni roboczych, a dopiero po tym czasie można pisać i pytać co z paczką.
14.07.2024, 17:11
Ten mefedron wygląda prawilnie. Jak miałem puder jeszcze jak stacjonarki były to tak wyglądał ale w działaniu zawsze kozak. No ale rozumiem że gość spanikował bo keta wygląda podobnie na stronie.
14.07.2024, 19:35
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.07.2024, 19:36 przez kolomolo88.)
(14.07.2024, 13:07)kot_kreskowy napisał(a): Inna kwestią pozostaje to, czy aby kolomolo88 przedstawia tu faktyczny stan rzeczy, bo jakoś nie chce mi się wierzyć aby otrzymał taką odpowiedź bo najzwyczajniej w świecie nie przypominam sobie ani jednej sytuacji gdzie Esco używałby takich słów.
To profesjonalista.
No chyba że mu spamował skrzynkę i byłaby to próba wyłudzenia czegoś to wtedy sam bym napisał "spierdalaj"😎
Też byłem zaskoczony takimi odzywkami. Nie spamowałem i niczego nie próbowałem wyłudzić, a chciałem upewnić się co faktycznie otrzymałem. Tym bardziej, że w pierwszej odpowiedzi od vendora otrzymałem informację, że to ketamina tak jak w zamówieniu.
(14.07.2024, 00:11)LooL99X napisał(a): kolomolo88 ziomek cofnij sobie wstecz i zobacz foto a nawet Ci je tu wstawię tak wyglądał mój sort 4mmc.
No i to przypomina mi 4mmc bo widać, że kamień. Ten co otrzymałem to taki puch z małymi igiełek.
14.07.2024, 19:45
Przecież ketaminy nie ma na stanie.
Przynajmniej taka informacja widnieje w dziale głównym
Przynajmniej taka informacja widnieje w dziale głównym
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
14.07.2024, 19:53
Przecież dzisiaj jeden użytkownik wrzucał foto aktualnego sortu:
Czy wziąłeś pod uwagę, że może vendor podczas Twojego pierwszego pytania źle Ciebie zrozumiał z powodu natłoku zamówień i dużej ilości zapytań na e-mailu? Potem sprawdził dokładnie i Ci odpisał, że wszystko się zgadza i otrzymałeś 3cmc, cherry i 4mmc, a Ty mimo odpowiedzi dalej pytałeś o to samo
Czy wziąłeś pod uwagę, że może vendor podczas Twojego pierwszego pytania źle Ciebie zrozumiał z powodu natłoku zamówień i dużej ilości zapytań na e-mailu? Potem sprawdził dokładnie i Ci odpisał, że wszystko się zgadza i otrzymałeś 3cmc, cherry i 4mmc, a Ty mimo odpowiedzi dalej pytałeś o to samo
14.07.2024, 20:56
Pomijam już fakt, że ketaminy nie ma na stanie od 5lipca więc nie rozumiem już w ogóle o co kaman
NIE dla OPIO !!!
14.07.2024, 22:56
(14.07.2024, 20:56)kot_kreskowy napisał(a): Pomijam już fakt, że ketaminy nie ma na stanie od 5lipca więc nie rozumiem już w ogóle o co kaman
Bo to sprawa z początku miesiąca. Jak zamawiałem to była na stanie dlatego porównałem to z wyglądu do zdjęcia ze strony.
Dostałem:
I nie powiesz mi, że to nie podobne jest bo różni się od sortów kolegów wyżej.