Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3FMC powder - Opinie o produkcie
07.05.2024, 15:46
W tym wątku piszecie opinie oraz recenzje na temat produktu 3FMC powder ze sklepu Legal-Dark-Buzz.net
21.05.2024, 07:41
Ktoś zamawiał to? Testował?
Do mnie właśnie leci ten eRceK. Może dziś albo jutro wyląduje. Ale po tych postach z nepem to boje się być pierwszym testerem 😁
Do mnie właśnie leci ten eRceK. Może dziś albo jutro wyląduje. Ale po tych postach z nepem to boje się być pierwszym testerem 😁
21.05.2024, 08:20
Tak Diabeuu666 testowałem to substancje w dawkach 50-100-150-200mg.Wydaje mi się taki jakiś lajtowy stymulant dość specyficzny.Czuć coś tam tej dopaminy ale faza jakaś taka nijaka.Przy wyższych dawkach lekki wjazd na oczy,jakby uciekają nwm jak to nazwać 😁.Droga podania sniff ale czytałem że FMC jak 3-FMA podaje i działa lepiej oral.Ktoś się orientuje może jak jest naprawdę?
Szczękę trochę zaciskało i wykręcalo jak szły te większe sniffy.
Szczękę trochę zaciskało i wykręcalo jak szły te większe sniffy.
21.05.2024, 08:24
Dzięki za recke..czyli nie trutka hehe.
No niby oral lepiej działa, tak czytałem na hyperrealu
No niby oral lepiej działa, tak czytałem na hyperrealu
05.06.2024, 16:58
3FMC
TEST
około 400mg do napoju
Szybko piłem mimo że gorzkie w UJ.
Położyłem się i poczułem napływ euforii delikatnej, lekki speed,.libido w górę. Ogólnie ok ale lekko.
Trzymalo 1,5 H około ale za chuj nie wiem co siedzi w tej substancji psychodelicznego.
Faza już zeszła a ja do rana spać nie mogłem..puściła euforia, speed,.libido, została psychodela ale nie Haluny.. rozkminy jak po lekkim LSD..przez to nie mogłem spać do rana..to trzymało 4-5h
Nie szło przestać rozkminiac, wchodzilo się głębiej i głębiej w tematy i.to uczucie jakby się zjadło jakieś psajko ale w micro dawce...
Dziwne chciałem zmieszać z Nepem ale teraz jak już wiem co ten NEP robi z sercem i ciśnieniem to cieszę sie że tego jednak nie zrobiłem.
Zostało 2fma
Zastanawiam się czy brać czy kibel?
100mg sniff czy oral będzie ok?
TEST
około 400mg do napoju
Szybko piłem mimo że gorzkie w UJ.
Położyłem się i poczułem napływ euforii delikatnej, lekki speed,.libido w górę. Ogólnie ok ale lekko.
Trzymalo 1,5 H około ale za chuj nie wiem co siedzi w tej substancji psychodelicznego.
Faza już zeszła a ja do rana spać nie mogłem..puściła euforia, speed,.libido, została psychodela ale nie Haluny.. rozkminy jak po lekkim LSD..przez to nie mogłem spać do rana..to trzymało 4-5h
Nie szło przestać rozkminiac, wchodzilo się głębiej i głębiej w tematy i.to uczucie jakby się zjadło jakieś psajko ale w micro dawce...
Dziwne chciałem zmieszać z Nepem ale teraz jak już wiem co ten NEP robi z sercem i ciśnieniem to cieszę sie że tego jednak nie zrobiłem.
Zostało 2fma
Zastanawiam się czy brać czy kibel?
100mg sniff czy oral będzie ok?