Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store
14.07.2024, 23:12
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.07.2024, 23:12 przez kot_kreskowy.)
kolomolo88
O ile keta się nie zbryliła to patrząc po zdjęciach dostałeś 4mmc.
Bo gdyby były ładne kamienie (jak u Ciebie na foto) w ketaminie, to Esco by je uwidocznił na stronie a raczej nie drobnicę, nieprawdaż?
Zresztą skończ marudzić jak bobas tylko pierdolnij węża i będziesz wiedział co masz.
Po co te podchody?
O ile keta się nie zbryliła to patrząc po zdjęciach dostałeś 4mmc.
Bo gdyby były ładne kamienie (jak u Ciebie na foto) w ketaminie, to Esco by je uwidocznił na stronie a raczej nie drobnicę, nieprawdaż?
Zresztą skończ marudzić jak bobas tylko pierdolnij węża i będziesz wiedział co masz.
Po co te podchody?
Metamorfoza
14.07.2024, 23:53
kolomolo88 Mogę potwierdzić, że jest to 4 mmc. Jak widać również na zdjęciach w moim raporcie w dedykowanej sekcji, część produktu jest w tej formie, a nie w całości w skałach.
https://dopal.org/showthread.php?tid=219...2#pid97782
Zdjęcie na stronie jest takie samo jak poprzednie 4mmc. Nie ma sensu oczekiwać, że będą nieskazitelnie aktualne, chociaż rozumiem twój punkt widzenia, ale w końcu wielu sprzedawców nawet nie umieszcza zdjęć i nie można oczekiwać perfekcji w tej branży.
W każdym razie produkt jest bardzo dobry i mam nadzieję, że po zakończeniu tej dyskusji również ci się spodoba.
https://dopal.org/showthread.php?tid=219...2#pid97782
Zdjęcie na stronie jest takie samo jak poprzednie 4mmc. Nie ma sensu oczekiwać, że będą nieskazitelnie aktualne, chociaż rozumiem twój punkt widzenia, ale w końcu wielu sprzedawców nawet nie umieszcza zdjęć i nie można oczekiwać perfekcji w tej branży.
W każdym razie produkt jest bardzo dobry i mam nadzieję, że po zakończeniu tej dyskusji również ci się spodoba.
14.07.2024, 23:58
To nie dla mnie dlatego chciałbym mieć pewność. Ale będzie tak trzeba zrobić.
15.07.2024, 01:39
Jak chcesz mieć pewność to wyślij do mnie.
Mam w domu trojmetodowy tester PR/PO/PS. Sprawdzę i wyniki testów dostaniesz na maila.
Zrobię to bez mrugnięcia okiem, nawet mi powieka ani łodyga nie drgnie 😎
Mam w domu trojmetodowy tester PR/PO/PS. Sprawdzę i wyniki testów dostaniesz na maila.
Zrobię to bez mrugnięcia okiem, nawet mi powieka ani łodyga nie drgnie 😎
Metamorfoza
15.07.2024, 06:36
Widać jak byk że to ketamina kulki zlepione świecące 0 kryształów na poprzednich zdjęciach u innych gości widać że ich 4MMC to kryształki małe a tutaj kulki zlepione
15.07.2024, 07:00
Szanse na to że Esco się pomylił są niskie a nawet bardzo, kolejna sprawa ketamina jest bez zapachu
15.07.2024, 11:59
Ale jaki problem spróbować? Jeśli to dla kogoś to weź zajeb 30mg i będziesz wiedział. Od razu chuj wie ile z wagi nie zniknie. Ja problemu nie widzę. Epsiakos dobrze pisze.
15.07.2024, 13:44
No jeśli to Keta to 50mg odczuje jako kete. Jak kto 4mmc to coś napewno poczuje i nie da się tego porównać z Keta. W czym problem?
Po za tym widać że na dolnej focie to 4MMC
Po za tym widać że na dolnej focie to 4MMC