Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
15.07.2024, 07:42
Zjedzone przez weekend z partnerka 7g
Klasa materiał, dalej będę obstawał przy swoim i sort działa niczym wehikuł czasu ( to był by cud), ci co jedli 4mmc w latach 2012-2015 poczują prawie ten sam czar, no chyba że wcześniej zrobił holocaust receptorom.
Dawki zamykały się przy 120mg per sniff, bombki odpowiednio 240mg na finiszu.
Zjazdu nie uraczylismy, chęć na igraszki duża a z hydraulika problemów nie było.
Ocena koncowa 9.5/10 (Nie jest to Hexen)
Ocena partnerki 10/10
Kurwa pobierać bo lepszego sortu nie znajdziecie
Klasa materiał, dalej będę obstawał przy swoim i sort działa niczym wehikuł czasu ( to był by cud), ci co jedli 4mmc w latach 2012-2015 poczują prawie ten sam czar, no chyba że wcześniej zrobił holocaust receptorom.
Dawki zamykały się przy 120mg per sniff, bombki odpowiednio 240mg na finiszu.
Zjazdu nie uraczylismy, chęć na igraszki duża a z hydraulika problemów nie było.
Ocena koncowa 9.5/10 (Nie jest to Hexen)
Ocena partnerki 10/10
Kurwa pobierać bo lepszego sortu nie znajdziecie
16.07.2024, 07:49
kinia03x dwie zgrzewki wody, i jedno drugiemu przypomina o piciu często wody.
Przed sama zabawa solidny posiłek, ale taki bogaty w różne wartości odżywcze, jak dobrze pamiętam to i parę prysznicy było żeby czuć się psychicznie lepiej.
W ciągu dnia 2-3h przerwy i jakiś wmuszony posiłek nawet jogurt pitny będzie idealny bądź coś słodkiego, u nas jeszcze odżywka białkowa została zastosowana i to chyba tyle.
Położyliśmy się spać około 4 a wstaliśmy przed 8 gdzie ja o 10:40 juz normalnie prowadziłem.
A no i brak alkoholu
Przed sama zabawa solidny posiłek, ale taki bogaty w różne wartości odżywcze, jak dobrze pamiętam to i parę prysznicy było żeby czuć się psychicznie lepiej.
W ciągu dnia 2-3h przerwy i jakiś wmuszony posiłek nawet jogurt pitny będzie idealny bądź coś słodkiego, u nas jeszcze odżywka białkowa została zastosowana i to chyba tyle.
Położyliśmy się spać około 4 a wstaliśmy przed 8 gdzie ja o 10:40 juz normalnie prowadziłem.
A no i brak alkoholu
16.07.2024, 09:05
Mi strasznie pomaga białko serwatkowe z mlekiem, polecam tylko można obsrac sobie nogawice przy okazji.
Dla mnie ten Mef jest po prostu słaby i niewydajny, dopiero sciecha około 300 mg lekko poklepała, wg mnie nie umywa się do Mefa który miał już nieobecny tutaj Black, a 10 g miał po promocji dwa razy taniej niż Pablo. Substancja ta wogóle nie powoduje zwiększonego libido, gdzie Mef to substancja która zawsze mnie zezwierzęcała pod tym względem. Ocena substancji 4/10. Drugi raz bym tego nie zamówił.
16.07.2024, 12:28
To bardzo ciekawe co piszesz, bo każdy user stąd + moi znajomi wypowiadają się nt. sortu w samych superlatywach. Każdy z obecnych podpisał się jednakowo sort Blacka nie ma podjazdu do Escobara.