Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Estazolam
24.06.2022, 14:50
Benzo bez działania relaksacyjnego za to sprawdza się w zaburzeniach snu .
Często się budziłem w nocy po parę razy byłem niewyspany.
Próbowałem różnych leków to albo nie działały wgl albo musiałem opakowanie zjesc na 3-4 razy .
A tak to 1 bądź 2 małe żółte tabletki załatwiły sprawę.
Budzialem się jeszcze ale max 2 razy .
W porównaniu do Zlopidemu (Nasen) to niema o czym mówić. Opakowanie na 3 razy i tak spać nie mogłem.
U mnie zdało egzamin
Często się budziłem w nocy po parę razy byłem niewyspany.
Próbowałem różnych leków to albo nie działały wgl albo musiałem opakowanie zjesc na 3-4 razy .
A tak to 1 bądź 2 małe żółte tabletki załatwiły sprawę.
Budzialem się jeszcze ale max 2 razy .
W porównaniu do Zlopidemu (Nasen) to niema o czym mówić. Opakowanie na 3 razy i tak spać nie mogłem.
U mnie zdało egzamin
24.06.2022, 15:05
No widzisz, jak to każdy organizm jest inny. Na mnie nasennie lepiej działa właśnie zolpidem, a estazolam jakoś słabo. Próbowałem różnych dawek, ale efekt taki sobie.
23.05.2024, 10:59
Kurwa to jest ten okres kiedy to ja byłem wjebany w benzo i jeszcze się wyroku dorobiłem przy okazji .
03.06.2024, 21:16
Estazolam u mnie też wgl nie sprawdzał się nasennie.
Takie coś jakby połączenie relanium z alprą
2mg estazalomu
2mg relanium + 0,5mg alprą
Takie miałem odczucia. Bo dużo benzo przerobiłem i różne mixy.
Mnie motywował i dodawał energii w ciągu dnia. Senność przychodziła dopiero około 4-6h od wzięcia
Takie coś jakby połączenie relanium z alprą
2mg estazalomu
2mg relanium + 0,5mg alprą
Takie miałem odczucia. Bo dużo benzo przerobiłem i różne mixy.
Mnie motywował i dodawał energii w ciągu dnia. Senność przychodziła dopiero około 4-6h od wzięcia
03.06.2024, 21:18
No estazolam to w gruncie rzeczy 1-demetylo alprazolam to cięzko aby sie różnił. xD Taki nijaki benzos moim zdaniem.
17.07.2024, 07:54
Jak zaczynałem przygode z benzo i wpadł mi w ręce estazolam to pamiętam że po pierwszej tabsie 2mg zasnąłem na parapecie paląc fajka. To było lata temu później wiadomo tolerka..
20.10.2024, 20:58
Na mnie to cholerstwo w ogóle nie działa.
Przynajmniej nie ma takiego "kopa".
Rekreacyjnie to mi się nie widzi tego brać. Jedynie z braku innego dostępnego mógłbym przygarnąć.
Dostawałem je kiedyś od ulicznego pijaczka który miał je od lekarza cały czas pisane i zawsze połowę mi oddawał
#TeamNitrazepam #TeamClonazepam
20.10.2024, 21:11
O kurwa ja to nie ma opcji że zasne po Benzo ani żadnych zolpidemach.
No tryb robot mi się włącza i zaczynam "coś robić" zazwyczaj jest to przemeblowanie lub wyprowadzka i koczowanie gdzieś w chlewiku.
Musieliby mnie siłą trzymać żebym zasnął po czym kolwiek. Jedynie ta Kwetiapina ratuje sytuację ale nie benzo, oj nie
Moralniaka bym miał jak bym przespał całe opakowanie benzosów
No ale zgodzę się, jest po tym większa czilera jak się doda piwko i thc bo tak akurat testowałem ale ja to muszę tego kopa mieć
No tryb robot mi się włącza i zaczynam "coś robić" zazwyczaj jest to przemeblowanie lub wyprowadzka i koczowanie gdzieś w chlewiku.
Musieliby mnie siłą trzymać żebym zasnął po czym kolwiek. Jedynie ta Kwetiapina ratuje sytuację ale nie benzo, oj nie
Moralniaka bym miał jak bym przespał całe opakowanie benzosów
No ale zgodzę się, jest po tym większa czilera jak się doda piwko i thc bo tak akurat testowałem ale ja to muszę tego kopa mieć