Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Oddajesz krew? 17/07/24
17.07.2024, 06:08
Czyli jesteś szczęśliwym posiadaczem karty mocy miażdżącej wszystkie staruszki w kolejce do lekarza czy aptece?
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
17.07.2024, 06:54
Oddaje o 14 lat co drugi miesiąc
Wszystko co pisze to fikcja - nic nie ma odniesienia do rzeczywistości
17.07.2024, 07:51
Raz oddałem jak zaczynała się moja przygoda z dragami. Później za bardzo się rozćpałem i przestałem. Choć nie zmienia to faktu, że chciałbym oddać gdybym był czysty.
Lifeisbrutal czyli to nigdy nie nastapi...uwazej bo u Ciebie jak i u mnei to zielona juz krew jest zgnita jak u aligatora ;-)
Edt: Lifeisbrutal nie daj bogu dadza komus krew Twoja i przesiaknie Twoim genem analitycznym
Edt: Lifeisbrutal nie daj bogu dadza komus krew Twoja i przesiaknie Twoim genem analitycznym
17.07.2024, 10:10
(17.07.2024, 09:28)LOBO napisał(a): Lifeisbrutal czyli to nigdy nie nastapi...uwazej bo u Ciebie jak i u mnei to zielona juz krew jest zgnita jak u aligatora ;-)
Pierdolnięty nie jestem żeby iść oddawać krew będąc naćpanym. Nie wiem czy oddawałeś kiedykolwiek, ale przed oddawaniem wszystko sprawdzają a dopiero później dopuszczają jeśli jest GIT.