Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
Jaki ten materiał jest nierówny, zwracam honor Pablo, trafiłem na skalę która zrobiła ze mnie Pluszowego Misia, o jasny gwint jak mi dobrze, poczułem to jak starych dobrych czasów, gdzie sniff speeduje, a oral wyzwala empatię i spokój. Zmieniam ocenę, należało po prostu te skały skruszyć i porządnie wymieszać. Subiektywna ocena 7/10. Szkoda, że tego nie było w instrukcji obsługi.
18.07.2024, 07:03
Teraz również w nagrodach wybrałem 4mmc.
Tym razem podejdę inaczej do tekstow nie od razu.
Będzie oral + sniff na wejściu .
A powiedzcie mi czy alkohol jakoś wchodzi w reakcję krzyżową?
Chodzi o tolerancję.
Tym razem podejdę inaczej do tekstow nie od razu.
Będzie oral + sniff na wejściu .
A powiedzcie mi czy alkohol jakoś wchodzi w reakcję krzyżową?
Chodzi o tolerancję.
18.07.2024, 08:20
Alkohol wchodzi w reakcję z mózgiem wypłaszczając go, dzieki czemu powstaję luka na zalążek głupoty i kawałek klefa😎
Metamorfoza
18.07.2024, 08:42
(17.07.2024, 22:43)dzik napisał(a): Macie rację pora na przerwę, tylko jak ją zrobić, wyjechać w Bieszczady?
Bardzo dobry pomysł .
To, że robisz przerwy od mefa to nie znaczy, że robisz od innych specyfików, jak sam piszesz.
Czy to jest 3cmc, 4cmc, nep, alfy to to wszystko "nadwyręża i zużywa" receptry, dlatego tak ważny jest odpoczynek od substancji psychoaktywnych wszelkej maści.
Dla mnie przerwa od dragów to przerwa liczona w tygodniach, ( jak się udaje to w miesiącach to tym lepiej ), a nie w dniach, wiem, że to cieżka sprawa, ale aby w miarę dobrze "klepało", to to wymaga wyrzeczeń.
Nie ma łatwych i na skróty rozwiązań. Warto, też przypomieć, aby wdrażać "pakiet regenaracyjny" dla organizmu oparty na ruchu, odpowiedniej diecie wspmaganej suplementacją, aby ten czas potencjalnej przerwy maksymalnie wykorzytać.
Powodzenia !
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
(14.07.2024, 18:56)Czeslawo napisał(a): Escobar
Powiem Ci, że to jeden z najlepszy mefedronów od lat, na dniach wrzucę opinię obszerniejszą, ale tym którzy zastanawią się czy warto ?
Odpowiadam - TAK, ŚWIETNE 4-MMC !
Poniżej obecna fotka Mefa od Escobar
Zapach:
Charakterystyczny dla mefa, ciężko mi go porównać do czegoś podobnego.
Konsystencja:
Łatwo kruszące się kryształy jak na zdjęciu i wiele mniejszych drobnych o nieco twardszej strukturze.
Rozcierając możemy uzyskać pył ale niejednolity, lekko mieniący się (jeśli patrzy się pod światło) z wyczuwalnymi mikro kryształkami.
Działanie:
Na początek próba uczuleniowa 15 mg, przy braku negatywnych efektów po 30 min,
przeszedłem do dawek 50-100 mg (sniff) i 150-180 mg (oral).
Takie ilości bardzo miło wchodziły na organizm, w zasadzie od pierwszej aplikacji pojawiła się myśl "jpd ale to dobre/zajebiste"
Tuż po aplikacji występuje lekki nieogar koordynacyjny i wzrokowy, ale powodujący duże zadowolenie, takie przyjemne "uwalenie" substancją, które, w zasadzie w ostatnich paru miesiącach przy żadnym nie uświadczyłem.
Ten mefedron, działa dość długo grubo ponad 1h ale jak to bywa, przy tak dobrym produkcie występuje duże parcie na dorzutkę.
Libido podbite ale nie jakoś kosmicznie, nie występują tak duże dysfunkcje seksualne jak przy amfetaminie ( jeśli masz ochotę na seks to "konar bez problemu zapłonie" )
Na drugie dzień czuć zmęczenie organizmu, warto uzupełnić witaminy, minerały, elektrolity w moim przypadku w kilka godzin taka suplementacja oraz posiłek bogaty w białko w warzywa przywróciło organizm do stanu, gdzie opisane efekty nie były odczuwalne.
Uważam, że profil działania, jest w zasadzie książkowy, ciężko doszukiwać się rzeczy,
których mef może zapewnić, a tu jest by nie było, tu jest wszystko co trzeba !
Escobar Ten mef to wybitny produkt, hit w Twoim asortymencie bez dwóch zdań.
Produkt spełnił z nawiązką moje oczekiwania.
OCENY:
KONTAKT Z Escobar 10/10, PAKOWANIE i BHP 10/10 , SZYBKOŚĆ LOTU: 9/10 JAKOŚĆ PRODUKTU: 10/10.
To produkt obowiązkowy dla każdego miłośnika tej substancji -> https://escobar.store/pl/shop/4mmc/
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
20.07.2024, 07:18
4MMC ze sklepu Escobara do dziś triumfuje jako najlepszy mefedron jaki w życiu jadłem. Ideał.
20.07.2024, 08:33
Badania z nagrody...Bialy krysztal latwo sie kruszacy o mocniejszym intensywnym zapachu wyczuwalnym juz przez samare...
Bezsprzecznie topowy material, ktory ciezko bedzie przebic na tym forum, jak i cenowo adekwatny ;-)
JAk dla mnei dzialanie +/- godzina jest plusem tejze substancji...bo w razie za wysokich lotow dosyc szybko sie "normujemy";-) ale jest wielu przeciwnikow, Bo stosunek cena do czasu dzialanie jest nieoplacalne...
To jedyna chemia ktora dziala w punkt hybrydowo...i do wewnatrz jako serotoninowy plusz, i na zewnatrz przez dope i nore...tak jak niektorzy nie trawia rozleniwienia po eMce i musza speedowac do tego...tak tu jest mix zachowujac odpowiednie proporcje i dawki zrobione pod siebie...
Ten sort jest jeszce lepszy niz poprzedni...klasa😎 ...a jak to ten sam to znaczy, iz "huia" sie znam ;-)
Test Simon's: prawidlowy to slabszy niebieski
Test Zimmermann: prawidlowy to fioletowo-brazowawy
Wynik prawidlowy...