Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak i gdzie kupić Bitcoiny?
16.07.2024, 20:20
Do jakiej kwoty bitomaty nie wymagają jakichś tam weryfikacji itp, jaka jest prowizja przy kupowaniu Bitcoina w bitomacie?
17.07.2024, 10:03
4coins jest naprawdę dobre, łatwe
Użytkownik @kotkreskowy dzięki za pomoc
Pierwsze zamówienie już jest^^
Użytkownik @kotkreskowy dzięki za pomoc
Pierwsze zamówienie już jest^^
(16.07.2024, 20:20)bigpick1212 napisał(a): Do jakiej kwoty bitomaty nie wymagają jakichś tam weryfikacji itp, jaka jest prowizja przy kupowaniu Bitcoina w bitomacie?
Do 4 tys zl ... rok temu bylo 5% i 30zl oplaty transakcyjnej..al;e nie wiem czy to nei ejst zalezne od danego miasta bitomatu? i teraz moze sie pozmienialo...wiadomo inflacja, jak i wina pisu i rudego
Teraz patrze i koszt wyplaty z portfela BTC to 0.00008 czyli jakies 20zl
a LTC to 0.0001 czyli jakies 20gr czy 2gr nawet
Bitomaty obslugujace LTC sa np. w Shitcoins.club bitomat ATM w wielu miejscach w Polsce...ale nie korzystalem wiec nie wiem co i jak z BHP etc.
i w np. bitomacie EGERA ale jest tylko jeden w Polszy w Poznaniu ;-)
18.07.2024, 11:30
Ja płaciłem bezpośrednio z revoluta u ducha, chyba przypał w chuj nie? Ktoś ma opinie?
18.07.2024, 13:51
No i w jakim celu miałby wpierdalać chłopaków, których powinęli, właśnie takimi zeznaniami? Handel jest zakazany, więc takie zeznania tylko zaszkodzą zatrzymanym. Trzeba pomyśleć też o innych, a nie tylko o własnej dupie.
#koniec offtopu
#koniec offtopu
16.08.2024, 09:54
Czy ktoś z was odpowie mi na pytanie odnośnie pierwszego przelewu w kantorze 4coins?
Z informacji ze strony widnieje taka notka, że pierwszy przelew musi iść z konta bankowego. (Okay, ale w obsługiwanych szybkich płatnościach nie ma banku z którego chciałem zrobić przelew). Została mi opcją przelew bankowy (z tym sobie poradzę bez tłumaczeń).
Pytanie brzmi ile czasu taki przelew będzie szedł do V?
Sekundo pytanie to: przy przelewie kantor nalicza opłatę w wysokości 2,5% plus oplata za wykonanie usługi w zależności od określonego czasu przelewu. Czy w takim razie mam dodać do ilości X PLN wartość 2,5% opłaty manipulacyjnej plus opłatę za dokonanie transakcji, czy dodatkowo będę miał jakiś przelew wykonać? (Wydaję mi się, że z automatu mi pobierzę te dodatkowe opłaty, ale wolę dopytać).
Z informacji ze strony widnieje taka notka, że pierwszy przelew musi iść z konta bankowego. (Okay, ale w obsługiwanych szybkich płatnościach nie ma banku z którego chciałem zrobić przelew). Została mi opcją przelew bankowy (z tym sobie poradzę bez tłumaczeń).
Pytanie brzmi ile czasu taki przelew będzie szedł do V?
Sekundo pytanie to: przy przelewie kantor nalicza opłatę w wysokości 2,5% plus oplata za wykonanie usługi w zależności od określonego czasu przelewu. Czy w takim razie mam dodać do ilości X PLN wartość 2,5% opłaty manipulacyjnej plus opłatę za dokonanie transakcji, czy dodatkowo będę miał jakiś przelew wykonać? (Wydaję mi się, że z automatu mi pobierzę te dodatkowe opłaty, ale wolę dopytać).