Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Przypał - porady
12.11.2023, 22:17
Właśnie zachowanie BHP przy zamówieniach to podstawa.
Pewnie Urząd Celny będzie się kontaktował, poczytaj wątku, nie jesteś pierwszą ( zapewne nie ostanią ) osobą, nie ma co "płakać nad rozlanym mlekiem"
Przygotuj się merytorycznie pod swoją "historię", a może zminimalizujesz ewentulane sankcje. Głowa do góry !
Pewnie Urząd Celny będzie się kontaktował, poczytaj wątku, nie jesteś pierwszą ( zapewne nie ostanią ) osobą, nie ma co "płakać nad rozlanym mlekiem"
Przygotuj się merytorycznie pod swoją "historię", a może zminimalizujesz ewentulane sankcje. Głowa do góry !
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
No właśnie tak jak mówisz a gościu wrzucił ,materiał bezpośrednio do koperty i tyle co jest nie pojęte w tych czasach a skąd wiem bo zrobił reship ale innym przewoznikiem i paka doszła ,i tak samo materiał wsadzony tylko do koperty. Nie będę nazwy wymieniał bo sklep zachował się w porządku finalnie dostałem to co chciałem, ale przypału sobie narobiłem przy okazji też.
Trudno co ma być to będzie
Trudno co ma być to będzie
25.11.2023, 23:19
Aby uniknąć przypału absolutną podstawą jest nie odpierdalanie żadnych krzywych akcji,tymbardziej będąc pod wpływem lub mając przy sobie substancje niedozwolone.
26.11.2023, 09:25
Lol caly temat o tym odjebalem xD troche z paranoicznym flow ale no xD
https://dopal.org/showthread.php?tid=2404
https://dopal.org/showthread.php?tid=2404
053be82a4c94320356cbc432a1bc2f14b63881793d1b0f7ea90b7332c37109712e
09.12.2023, 06:46
Jak nie maja elektroniki i dowodow na to ze to twoja elektronika, to wal w zaparte ze kazdy mogl ci to przeciez zamowic do domu ze masz wrogow itp. Ale uwazaj zeby sie nie zagalopowac bo idzie sie w wilczy dol wpierdolic jak zaczna drazyc temat
053be82a4c94320356cbc432a1bc2f14b63881793d1b0f7ea90b7332c37109712e
No tak gorzej że ja tam zadzwoniłem na infolinie przewoznika ,bo nie wiedziałem co się dzieje .. paczka stała 3dni w miejscu czyli w sumie sam się wkopałem ,wiem wiem nie świadczy to o dużym IQ , trudno nie myślę o tym co ma być to będzie. Będę się wypierał tak jak mówisz , niby póki nic nie odebrałem to mogą mi naskoczyć.
Babka powiedziała że jest weryfikowana zawartość paczki ,to już wiedziałem że jest przypał.
I nawet nic nie odpowiedziałem i się rozłączyłem od razu.
Jak mówiłem wcześniej ja zamawiam małe ilości dla siebie ,więc jak by mnie cisnęli to mogę się przyznać że jestem uzależniony i sam konsumuje.
Ale póki co mam wywalone !
Babka powiedziała że jest weryfikowana zawartość paczki ,to już wiedziałem że jest przypał.
I nawet nic nie odpowiedziałem i się rozłączyłem od razu.
Jak mówiłem wcześniej ja zamawiam małe ilości dla siebie ,więc jak by mnie cisnęli to mogę się przyznać że jestem uzależniony i sam konsumuje.
Ale póki co mam wywalone !
18.07.2024, 23:19
Porada z pierwszej ręki - mam paru znajomych którzy robią w ratownictwie. Jeżeli napierdalasz naprawdę cokolwiek albo robisz za tripsittera i zaczyna być krzywo - nogi jak z waty (ale nie od euforii), zaburzenia wzroku, ogólne złe samopoczucie - nie bójcie się zadzwonić na 112 albo 999. Możecie mieć nawet na środku pokoju leżąca na stoliku zwije a obok talerz z materiałem - ratownika będzie obchodziło to żeby cię uratować i wiedzieć co brałeś - nic więcej. Oczywiście potem będą psy, przesłuchania i dużo pytań ale lepiej chyba przeżyć kolejny dzień i zawalczyć z pomocą papugi niż się przekręcić albo doznać permanentnych urazów lub uszkodzeń ciała. Jak ćpać to z głową i ostrożnie
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.