Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Przypał - porady
19.07.2024, 06:07
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.07.2024, 06:41 przez Lifeisbrutal.)
KoneserTanichWin Ratownicy może i są wyrozumiali. Ale jak już dotrzesz na sor tam jest meksyk na kółkach. Ćpunów traktują jak śmieci..
19.07.2024, 06:38
Lifeisbrutal zależy gdzie trafisz, był kiedyś wątek odnośnie ratowników ale dla tych co nie chcą używać opcji szukaj przypomnę
- jak wzywacie ratowników używacie tylko nr 999, przy 112 przyjadą niebiescy
- mówicie ratownikowi/lekarzowi dyżurującemu co jedliście/wasz znajomy, nie powiedzą nikomu, i w dupie mają czy cpacie. Oni chcą wiedzieć co za gowno braliście żeby móc reagowac
- SOR jak nazwa wskazuje jest Specjalistycznym oddziałem Ratunkowym, personel i ich podejście jest mocno zależne od placówki.
W Warszawie dla przykładu na Bielanach będziecie na równi z żulami traktowani a np na Pradze Północ jak każdy inny pacjent, no chyba że jest "pilne" to wyjedziecie przed resztą z drobnymi urazami i z brakiem zagrożenia życia
Dla przypomnienia - JAK CPALISCIE I Z TEGO POWODU TRZEBA BYLO WZYWAC R'ke TO BRON BOZE NA 112 BO Z SORU OD RAZU JAK WAM SIE POPRAWI NA DOLEK POLECICIE.
999 to alarmowy na pogotowie
- jak wzywacie ratowników używacie tylko nr 999, przy 112 przyjadą niebiescy
- mówicie ratownikowi/lekarzowi dyżurującemu co jedliście/wasz znajomy, nie powiedzą nikomu, i w dupie mają czy cpacie. Oni chcą wiedzieć co za gowno braliście żeby móc reagowac
- SOR jak nazwa wskazuje jest Specjalistycznym oddziałem Ratunkowym, personel i ich podejście jest mocno zależne od placówki.
W Warszawie dla przykładu na Bielanach będziecie na równi z żulami traktowani a np na Pradze Północ jak każdy inny pacjent, no chyba że jest "pilne" to wyjedziecie przed resztą z drobnymi urazami i z brakiem zagrożenia życia
Dla przypomnienia - JAK CPALISCIE I Z TEGO POWODU TRZEBA BYLO WZYWAC R'ke TO BRON BOZE NA 112 BO Z SORU OD RAZU JAK WAM SIE POPRAWI NA DOLEK POLECICIE.
999 to alarmowy na pogotowie
19.07.2024, 06:42
To ja dzwoniłem pod 112 dlatego już wiem dlaczego z góry miałem przejechane na miejscu. Na dołek nie leciałem, ale eksport na Choroszcz miałem.
19.07.2024, 07:04
Jeżeli wykazujesz agresję i stany maniakalne itp itd. to całkiem normalne podejście.
Stwarzasz zagrozenie, jesteś nie poczytalny i nie przewidywalny.
Wiesz ile osób doznało trwałych uszkodzen ciała ? Ja kiedyś prawie palca straciłem XD gdybym typowi nie wyjebał w szczęke to chuj, nie miał bym wskazującego u prawej dłoni
Pasjonata benzo się trafił nam i relanium w standardowej dawce nie podziałało XD
Stwarzasz zagrozenie, jesteś nie poczytalny i nie przewidywalny.
Wiesz ile osób doznało trwałych uszkodzen ciała ? Ja kiedyś prawie palca straciłem XD gdybym typowi nie wyjebał w szczęke to chuj, nie miał bym wskazującego u prawej dłoni
Pasjonata benzo się trafił nam i relanium w standardowej dawce nie podziałało XD
Epsiakos kurde, myślałem że już tylko na 112 się dzwoni, taka narracja była już wszędzie.
Już w chuj dawno nie wzywałem żadnej pomocy, więc pewnie ten numer bym wybrał.
Więc dobrze wiedzieć.
Już w chuj dawno nie wzywałem żadnej pomocy, więc pewnie ten numer bym wybrał.
Więc dobrze wiedzieć.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
19.07.2024, 17:59
(19.07.2024, 06:07)Lifeisbrutal napisał(a): KoneserTanichWin Ratownicy może i są wyrozumiali. Ale jak już dotrzesz na sor tam jest meksyk na kółkach. Ćpunów traktują jak śmieci..
Przy jednej okazji byłem właśnie na SOR z takim ziomkiem (po kwasie wkręcił sobie że w klatce piersiowej ma pajęcze jaja i zajebiście chciałal w siebie wbić nóż - arachnofobia), udało mi się go przegadać do tego stopnia żeby tego nie zrobił do czasu przyjazdu weeyoo wagon. Poza samym przesłuchaniem na psach skąd, jak, gdzie i dlaczego tam byłem nic więcej mi się nie działo (prawnik oczywiście asystował) - kumpel też się wybronił w jakiś sposób w sądzie, nie wchodziłem w szczegóły bo nie bardzo chciał o tym rozmawiać już po fakcie.
Co cię nie zabije może mocno upośledzić
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
Przed następnym mixem zastanów się czy chcesz żeby matka ci wycierała obsrane plecy do końca życia.
23.07.2024, 11:38
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 23.07.2024, 11:41 przez DannyDeVito.)
Jak sie zachowac przy przypale jest krotko zwiezle w tym kawalku :
Lapie cie pisarz a ty do niego Yo Yo:
Posiadanie ja przyznaje sie, bedzie wyjasniane lecz odmawiam odpowiedzi na pytania.
A i nie wolno zapomniec o wspomnienieniu ze jest sie zydem .
Lapie cie pisarz a ty do niego Yo Yo:
Posiadanie ja przyznaje sie, bedzie wyjasniane lecz odmawiam odpowiedzi na pytania.
A i nie wolno zapomniec o wspomnienieniu ze jest sie zydem .