Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Alkoholizm
10.07.2024, 16:13
Gdybym jeszcze mieszał dragi z alko to bym był już po 2 przeszczepach wątroby( nie wiadmo czy udanych )
jak imprezuje to może symboliczne piwko lub nic, tylko chemia doświadczalna !
jak imprezuje to może symboliczne piwko lub nic, tylko chemia doświadczalna !
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
10.07.2024, 16:21
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 10.07.2024, 16:21 przez Lifeisbrutal.)
Czeslawo Ja to jeśli chodzi o imprezke to jedno z dwóch albo dragi albo alko. Nigdy nie mieszam twardych z alko. No chyba, że chodzi o mj to fajnie z piwkiem wchodzi.
10.07.2024, 17:05
Powiem wam że tak jak wpadnę w dragi to umiem odbić, a z alkoholem jest inaczej z każdym kolejnym przepityk dniem tłumacze sobie, a koniec etc.. a wlewam w siebie jak świnie. I ta jebana demotywacja, że chlasz spisz, zresz i tak 24h na dobe.
20.07.2024, 11:00
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20.07.2024, 11:09 przez Lifeisbrutal.)
Alkoholizm jak dla mnie gorszy od narkomanii. Swego czas jak byłem młodszy i nie znałem magii proszków. Bałem się cpunów od momentu kiedy sam nim jestem bardziej obawiam się alkoholików. Wracając do tego dlaczego bałem się ćpunów? Namawiali mi i zwizualizowali najgorszy obraz ćpuna ze strzykawką w łapie leżącego gdzieś na chodniku itp. Wraz z przebytymi doświadczeniami zmienia się myślenie.
Silesian brat, ty i ten twój alkoholizm
Pij, aż ci dupą wyjdzie, jeśli, brat, wydolisz
Rany zagoi zimne Tyskie
Pierońsko kurwica, pierońskie hanysy jadą z piskiem
od kilku lat codziennie wypijam kilka piw, bo kocham piwo. czy to alkoholizm?
LOBO zajebiscie kurde
i pamietajcie. jesli ktos obcy czestuje was narkotykami, to podziekujcie ladnie, bo narkotyki sa drogie
Pij, aż ci dupą wyjdzie, jeśli, brat, wydolisz
Rany zagoi zimne Tyskie
Pierońsko kurwica, pierońskie hanysy jadą z piskiem
od kilku lat codziennie wypijam kilka piw, bo kocham piwo. czy to alkoholizm?
LOBO zajebiscie kurde
i pamietajcie. jesli ktos obcy czestuje was narkotykami, to podziekujcie ladnie, bo narkotyki sa drogie
prostuj się kurwo
20.07.2024, 12:02
Alkohol pijam już rzadko, bo nienawidzę mieć kaca, jestem nie do zniesienia dla samego siebie.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
kej9 Tak jestes alkusem w zaawansowanym juz stadium...ferdka kiepskiego stadium...hanysy powiadasz Tys z okolic Silesii?
Lifeisbrutal a mowili Ci rodzice abys nie bral od nieznajomych zadnych cukeirkow bo to narkotyki? ;-)
a Ty pracujesz teraz na umowee gdzies?
Lifeisbrutal a mowili Ci rodzice abys nie bral od nieznajomych zadnych cukeirkow bo to narkotyki? ;-)
a Ty pracujesz teraz na umowee gdzies?
20.07.2024, 13:58
LOBO Nie nie mówili, za to teraz próbują na siłe mnie przekonać jakiś to jest złe. Ale oni w dupie byli i gówno wiedzą jeśli chodzi o białe proszki. A czy to ważne czy pracuje? Dla mnie liczy się to, że mam z czego żyć. I nie nie jestem na nikogo utrzymaniu już od 18 roku życia.
20.07.2024, 14:41
Lifeisbrutal No i maja swieta racyje ze sa zle, Ty mlokosie sluchaj sie starszyzny pokornie na bacznosc jak do Ciebie przemawia! ;-)
Ale jak dobrze pamietam to mieszkasz u nich😁 wiec z tym utrzymywaniem sie samemu hmmm ale wyprowadz mnie z bledu jesli mowie cos no correct;-)
Ale jak dobrze pamietam to mieszkasz u nich😁 wiec z tym utrzymywaniem sie samemu hmmm ale wyprowadz mnie z bledu jesli mowie cos no correct;-)