Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store
21.07.2024, 15:12
Diabeuuu nic już nie dostaniesz ciśnieniowcu przypalowcu haha , pozostaje wciągać kurz z parapetu
21.07.2024, 15:56
Terrorysta Ciśnieniuje się bo mu się grunt pod nogami pali. Pake miał od piątku na mailu mamy niedziele i on dopiero teraz budzi się, że trzeba odebrać . Miał czas żeby na spokojnie poprosić o poprawny kod to nie lepiej zostawić na ostatnią chwilę. A dlaczego pali mu się grunt? A no dlatego, że za nieodebranie nagrody jest miesięczny ban na nie. Oto cała filozofia dlaczego Diabeuu się ciśnieniuje. Pablo też człowiek odpocząć musi, nie każdy siedzi 24/7 z telefonem w ręku.
Koniec offtopu wszystko już zostalo napisane.
Koniec offtopu wszystko już zostalo napisane.
22.07.2024, 08:06
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.07.2024, 08:06 przez kolomolo88.)
(14.07.2024, 23:12)kot_kreskowy napisał(a): kolomolo88
O ile keta się nie zbryliła to patrząc po zdjęciach dostałeś 4mmc.
Bo gdyby były ładne kamienie (jak u Ciebie na foto) w ketaminie, to Esco by je uwidocznił na stronie a raczej nie drobnicę, nieprawdaż?
Zresztą skończ marudzić jak bobas tylko pierdolnij węża i będziesz wiedział co masz.
Po co te podchody?
No i miałem rację to keta... No nic. Szkoda, że musiałem zostać zwyzywany przez vendora i zostać posądzonym o wyłudzanie tu na forum xd Słabe to jest. Niektórzy naprawdę strasznie są tu "lizusami" vendora chyba w nadziei, że otrzymają jakiś prezencik w nagrodę. Nie mierzcie wszystkich jedną miarą bo to, że mam nowe konto nie znaczy, że zaraz kręcę. Z usług esco korzystam od dawna jeszcze za czasów jak był dostępny na innym forum. Nigdy nie było problemu, aż do ostatniej akcji.
Pozdrawiam forumowiczów i vendora. Oby jak najmniej takich niejasności. Z fartem!
22.07.2024, 08:15
kolomolo88 to bardzo ciekawe bo Kety nie było akurat w tym tygodniu nagrodowym
Ani też na stanie u Esco
Ani też na stanie u Esco
22.07.2024, 08:42
Z tego co się orientuję to w tym samym czasie co leciała nagroda, a o ile pamiętam trzy dni przed znikła ze stanu
Można to ogólnie szybko zweryfikować, naprawdę wątpię żeby Esco się pomylił w tej kwestii
Można to ogólnie szybko zweryfikować, naprawdę wątpię żeby Esco się pomylił w tej kwestii
22.07.2024, 10:24
Za chwilę się okaże, że typ zamówił tą kete i teraz ma pretensje że ją dostał 😎
Metamorfoza
22.07.2024, 10:41
(22.07.2024, 10:24)kot_kreskowy napisał(a): Za chwilę się okaże, że typ zamówił tą kete i teraz ma pretensje że ją dostał 😎
Daruj sobie takie komentarze... Opisałem sytuację jaka miała miejsce by przypadkiem w przyszłości nikt nie zrobił sobie krzywdy waląc towar gdzie dawkowanie powinno być zupełnie inne niż to które otrzymał.