Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Nieuczciwe fora
23.07.2024, 17:50
Chciałem ostrzec wszystkich przed forum dopal.org większość sklepów partnerskich to scam w ciągu miesiąca zostałem oszukany przez trzy sklepy partnerskie więc nie polecam zamawiać z któregokolwiek jak ktoś nie chce być w plecy
23.07.2024, 17:55
105gram trochę słabo, że oceniasz całe forum przez pryzmat tych sklepów, bo jednak taki sklep jak Escobar na swoją markę i reputację pracował od początku istnienia forum i nie znajdziesz żadnych zawiedzionych osób i ich komentarzy (nie licząc paru nierzetelnych hejterów od konkurencji którzy szybko sami się wyjaśniali).
105gram a ja dzis na czacie pytalem czy mamy tu szczesliwca ktory utopil u wszystkich 3 jest i on. moje kondolencje farciarzu ty
Meeow69 jebana kumulacja
otroznosci nigdy dosyc na przyszlosc sie nie spoufalac, nie napierdalac pamieciowki pod vendora czy chuj wie jakie chore relacje maja niektorzy. nie ufac tez przesadnie ludziom z wuchta postow/reputacji bo wielkie nic to znaczy i sprawdzac dokladnie samemu sytuacje. ale znajac zycie, chuja sie nauczycie
Meeow69 jebana kumulacja
otroznosci nigdy dosyc na przyszlosc sie nie spoufalac, nie napierdalac pamieciowki pod vendora czy chuj wie jakie chore relacje maja niektorzy. nie ufac tez przesadnie ludziom z wuchta postow/reputacji bo wielkie nic to znaczy i sprawdzac dokladnie samemu sytuacje. ale znajac zycie, chuja sie nauczycie
prostuj się kurwo
23.07.2024, 18:15
Napisałem że większość sklepów to scam. Nie wszystkie, być może Escobar jest legit nie zamawiałem tam to się w tym temacie nie wypowiem duch też do czasu był legit ale jednak radzę uważać na te wszystkie sklepy
23.07.2024, 18:17
Black nie byl scamem, tam niestety mundurowi dzialali co zreszta w dwoch artykulach widac jak i jego temat.
Frog i Duch zajebali klasyka
Frog i Duch zajebali klasyka
23.07.2024, 18:34
Hmm, a tak chwalono ducha, gdy moja paczka nie dotarła na czas. Znajomi mówią, że paranoik ze mnie, gdy zamawiam tyle co kot napłakał na start, a tu taki zonk.
23.07.2024, 18:48
(23.07.2024, 17:55)777 napisał(a): 105gram trochę słabo, że oceniasz całe forum przez pryzmat tych sklepów, bo jednak taki sklep jak Escobar na swoją markę i reputację pracował od początku istnienia forum i nie znajdziesz żadnych zawiedzionych osób i ich komentarzy (nie licząc paru nierzetelnych hejterów od konkurencji którzy szybko sami się wyjaśniali).
To jest to o czym pisałem.
23.07.2024, 19:05
Z tego co wiem to duch musiał się zawinąć bo zrobiło się gorąco lub został zawinięty sam uniego tez utopiłem cale szczęście ze minimalnie zobaczymy może jeszcze się pokarze