Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Metamfetamina
20.05.2022, 09:40
Kurde, ale aż tak? 200mg piko naraz? Ja jakbym tyle przyjebał to... wole nie myśleć, już po 90mg było za grubo
12.06.2022, 10:13
@"PUDZILLA" trafił w samo sedno.
Lubie alfy,lubie mdphp w skrócie wszystko co wywala z kapci na orbitę.
Moje rodzinne strony z 3 lata temu opanowało piko z czech.
Nie powiem bardzo ładny temat -wygląda jak szkło.
Wszyscy mi mówili że mam wpaść i że oni mi pokażą co to jest speed(wiedzą że lubię rc ) mowie ok.
I uwierz lub nie gdy przyszło mi to z nimi walić to ja mówiłem „nie chce być chujem ale posyp więcej na drugą stronę „ a całe towarzystwo patrzyło się na mnie jak na kosmite.
Stwierdzili że ok dali na drugą taką solidną i robili zakłady czy w ogóle w miejscu usiedzę.
Na luziku. Było dobrze ale jak na taką kasę i ilość to słabo.
Stwierdzili tylko że ze mną kresek nie walą z moich tematów bo przy moim grubo chyba poumierają
Niemniej vapowane wchodzi pięknie
Lubie alfy,lubie mdphp w skrócie wszystko co wywala z kapci na orbitę.
Moje rodzinne strony z 3 lata temu opanowało piko z czech.
Nie powiem bardzo ładny temat -wygląda jak szkło.
Wszyscy mi mówili że mam wpaść i że oni mi pokażą co to jest speed(wiedzą że lubię rc ) mowie ok.
I uwierz lub nie gdy przyszło mi to z nimi walić to ja mówiłem „nie chce być chujem ale posyp więcej na drugą stronę „ a całe towarzystwo patrzyło się na mnie jak na kosmite.
Stwierdzili że ok dali na drugą taką solidną i robili zakłady czy w ogóle w miejscu usiedzę.
Na luziku. Było dobrze ale jak na taką kasę i ilość to słabo.
Stwierdzili tylko że ze mną kresek nie walą z moich tematów bo przy moim grubo chyba poumierają
Niemniej vapowane wchodzi pięknie
03.08.2022, 21:53
Dobre piko 200mg to samobójstwo niewazne ile się wali RC nie wyobrażam sobie, żeby po tym usiedzieć w miejscu. Ja się bawię alfami, hexami itd, a 50mg dobrego piko mnie wypierdala z orbity. Nawet za bardzo wypierdala i za długo trzyma stąd staram się unikac takich zabaw
04.08.2022, 06:32
Dokladnie musiales miec jakis chujowy sort. Dobre piko trzaska banie, ze hej osobiscie nie ma nic mocniejszego
04.08.2022, 09:28
budynmalinowy zza granicy patrz ceny 40eur+ za g. Patrz też jakie krysztalki oferuje, jesli takie mętne/białe to slaba jakość. Dobre piko wygląda jak lód, tzw transparent.