Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - Opinie o produkcie
26.07.2024, 23:05
Nie wytrzymałem, testowane wczoraj Od 11:00. Generalnie bardzo mocny nep jak dla mnie. Kreski mierzyłem na oko, pierwsza dawka w okolicach 50mg, fajnie wlazło, poszedłem do żabki, wróciłem i zacząłem sprzątać chatę. Po sprzątaniu druga kreska wleciała i tak do 6 rano trochę tego zjadlem, libido było spore, trzeba było ulżyć sobie. Do rana trochę tego zjadłem, byłem wystrzelony w chuj i mimo że o 6 ostatnia kreskę zjadłem do teraz mam problem by zasnąć
Wygląda ładnie, pięknie, działa wspaniale. Orgazm w bani, spływa czysta przyjemność, na początku troszkę roztelepało, ale stabilizuje i działa SUPER. A można do nepa dorzucić lsd albo palić kanna? xD
To chyba dla mnie za mocne xD Jak naodpierdalam głupot to będzie xD Po LSD ciężko, bo człowiek lezy zalany serotoniną i jest w innym wymiarze, po kanna to chyba dopamina też wypierdala jak po cracku, rozkminy paranoje.
A Nep, inhibitor wychwytu zwrotnego dopaminy? Wzmacnia dopamine? Zmienia człowieka w atencyjnego idiotę xD Bo myśli się "dopaminowo", czyli chwilowo, widzę coś, jest nagroda, ale nie myślę co będzie później, a później będzie zjazd, spadek dopaminy, lęki, schizy. Będzie się wydawało, że wszystko jest źle, a jak jest dużo neuroprzekaźnika to odczuwamy dobry nastrój.
Tak samo tutaj, w filmie kup teraz: (To by wrzucić do tematu filmy na fazie.)
https://www.filmweb.pl/film/Kup+teraz%3A...4-10064436
Idziesz do sklepu, kupujesz sobie dopamine, czekoladki, czy tam piwo, chwilowa nagroda.
Motam się jak idiota szukając dopaminy xD Inhibitor wychwytu zwrotnego wzmacnia tą dopaminę? I mózg się wyłącza, obym tylko nie naodpierdalał głupot.
Ja pierdole xD Ale się motam xD Trochę się nudzę, robię z siebie atencjusza. Nie myślę logicznie, tylko chwilą, przez ten inhibitor, ja pierdole.
To chyba dla mnie za mocne xD Jak naodpierdalam głupot to będzie xD Po LSD ciężko, bo człowiek lezy zalany serotoniną i jest w innym wymiarze, po kanna to chyba dopamina też wypierdala jak po cracku, rozkminy paranoje.
A Nep, inhibitor wychwytu zwrotnego dopaminy? Wzmacnia dopamine? Zmienia człowieka w atencyjnego idiotę xD Bo myśli się "dopaminowo", czyli chwilowo, widzę coś, jest nagroda, ale nie myślę co będzie później, a później będzie zjazd, spadek dopaminy, lęki, schizy. Będzie się wydawało, że wszystko jest źle, a jak jest dużo neuroprzekaźnika to odczuwamy dobry nastrój.
Tak samo tutaj, w filmie kup teraz: (To by wrzucić do tematu filmy na fazie.)
https://www.filmweb.pl/film/Kup+teraz%3A...4-10064436
Idziesz do sklepu, kupujesz sobie dopamine, czekoladki, czy tam piwo, chwilowa nagroda.
Motam się jak idiota szukając dopaminy xD Inhibitor wychwytu zwrotnego wzmacnia tą dopaminę? I mózg się wyłącza, obym tylko nie naodpierdalał głupot.
Ja pierdole xD Ale się motam xD Trochę się nudzę, robię z siebie atencjusza. Nie myślę logicznie, tylko chwilą, przez ten inhibitor, ja pierdole.