Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Mniej ważne kwestie, sugestie, pytania do sklepu - Escobar.store
25.07.2024, 10:39
Czy jest szansa na pojawienie się amfetaminy, odkąd zostałeś sam to jest mocno poszukiwana i chętnych na amfetamine myślę że byłoby więcej niż na 3cmc, ja sam osobiście mam kilku znajomych dla których brałem 100 tyg I praktycznie wszystko od razu schodziło mi w max 2 dni od dostawy, więc pol kilograma miesięcznie tylko po samych znajomych, widziałem też sporo postów gdzie ludzie pytają gdzie teraz po amfetamine.
25.07.2024, 10:57
Powerpolish zgadzam się z tobą też kocham amfetamine do pracy jest idealna jeszcze siarczan to już w ogóle luksus
Uuu NEP.
Mógłby ktoś mi wyjaśnić różnice 4cmc choco i deluxe. Dodatkowo te różnice między 3cmc, bo kiedyś patrzałem i było trochę tego. Najlepiej w wiadomości prywatnej.
@"Johny981" mogę dać ci 4cmc deluxe zdjęcie jak chcesz. Napisz w wiadomości prywatnej.
Mógłby ktoś mi wyjaśnić różnice 4cmc choco i deluxe. Dodatkowo te różnice między 3cmc, bo kiedyś patrzałem i było trochę tego. Najlepiej w wiadomości prywatnej.
@"Johny981" mogę dać ci 4cmc deluxe zdjęcie jak chcesz. Napisz w wiadomości prywatnej.
...
25.07.2024, 15:48
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 25.07.2024, 15:50 przez NieMaBataNaMnie.)
- Które 3 to taki typowy dopaminator?????
- Które 3 to taki typowy dopaminator?????
NEP??? Oooooo moj ulubieniec? A to o 3,cmc prosilbym do przeniesienia do tematu,3cmc 👊🏻