Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Eth Cat najlepsze miksy
03.09.2022, 10:07
Dostałam od white Elefanta eth cat w gratisie ostatnio a kiedyś kajabuźka coś na diskord pisał że to coś tam najlepszy rc do miksów
Macie jakieś z kiedyś połączenia i wspominacie je bardzo dobrze? Z czym z obecnych rc można fajnie miksować ?
Macie jakieś z kiedyś połączenia i wspominacie je bardzo dobrze? Z czym z obecnych rc można fajnie miksować ?
03.09.2022, 10:24
Ethcat + Etylofenidat ❤️
(jeśli to miało jakokolwiek prawo współgrać ze sobą, ale działało zajebiście i cupkałem ten miks z pół roku )
.
6apb - wyczytałem, że z Koteckiem fajnie działa, bo z tego co pamiętam 6apb rozleniwia i wkleić potrafi w tapczan xD
(jeśli to miało jakokolwiek prawo współgrać ze sobą, ale działało zajebiście i cupkałem ten miks z pół roku )
.
6apb - wyczytałem, że z Koteckiem fajnie działa, bo z tego co pamiętam 6apb rozleniwia i wkleić potrafi w tapczan xD
03.09.2022, 14:30
po co zakładać taki temat? nie mozna zadac pytania w pytaniach i mixy? albo w temacie o etkacie!?
@"PUDZILLA" moim zdaniem pomysł nie najgorszy. Ethcat nawet zbierał takie opinie, że "solo wypada jakoś siakoś, ale jest idealny do miksów.
.
Jest dział mixy itd wiem, Czarna też pewnie, ale moim zdaniem jako, że V-E ma EC, a sam ethcat jest " RC idealnym do miksów można, by mu poświęcić oddzielny wątek.
.
Jest dział mixy itd wiem, Czarna też pewnie, ale moim zdaniem jako, że V-E ma EC, a sam ethcat jest " RC idealnym do miksów można, by mu poświęcić oddzielny wątek.
horsii !
@"Kaja" nie mieszaj mnie w to barachło, ten wątek jest zbędny, jak sie ma przepierdolone denko alfami hexami i tym podobnymi to ni dziwota że eth-cat nie zadowala solo. Dla coniektórych to tu został tylko legendarny "Dział Mixy - wszystko z wszystkim"
10.09.2022, 12:26
Jemu pewnie się pomyliło z metkatem którego otrzymujemy z ekstrakcji pseudoefedryny.