Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Blue Bliss pills
15.09.2022, 22:26
W tym temacie piszecie opinie i recenzje na temat produktu Blue Bliss pills ze sklepu Designer-Chems.com
16.09.2022, 11:56
Guziczki
Blue Bliss Pills
Jak twierdzi vendor:
„Blue Bliss Pellets, or as they are also known – Borax Molly Pellets. Each pellet contains – 80 mg of 5-MAPB, 20 mg of 2-FMA and 2 mg of 5-MeO-MiPT.„
Skład na tyle intrygujący że sie skusiłem.
Mam na magazynie.
Jeszcze nie testowane.
Wrzucę foto póki mam zrobione.
Narazie bawie się innymi zabawkami ,ale jak je zrobię to dam znać jak się sprawdziły
Elegancko wytłoczone.
Znajomy testował 5-MAPB od tego v i mówił że kosa więc tym bardziej jestem ciekaw jak one wypadną w tym miksie.
Ale to dopiero jak się wszystkie neuroprzekaźniki ogarną na czysto
Blue Bliss Pills
Jak twierdzi vendor:
„Blue Bliss Pellets, or as they are also known – Borax Molly Pellets. Each pellet contains – 80 mg of 5-MAPB, 20 mg of 2-FMA and 2 mg of 5-MeO-MiPT.„
Skład na tyle intrygujący że sie skusiłem.
Mam na magazynie.
Jeszcze nie testowane.
Wrzucę foto póki mam zrobione.
Narazie bawie się innymi zabawkami ,ale jak je zrobię to dam znać jak się sprawdziły
Elegancko wytłoczone.
Znajomy testował 5-MAPB od tego v i mówił że kosa więc tym bardziej jestem ciekaw jak one wypadną w tym miksie.
Ale to dopiero jak się wszystkie neuroprzekaźniki ogarną na czysto
Mam this shit in magic box i z biegiem czasu stwierdzam ze lepiej kupic samo mapb i wedle uznania je podkrecac niz kupowac wymyslne tab za cene rownie kosmiczna jak pamietam 9e tab detal gdzie siedzi 80mg mapb.
Moje pochadza od innego v wypowiadam sie na.temat samych pigul a nie uslug designer,
Moje pochadza od innego v wypowiadam sie na.temat samych pigul a nie uslug designer,
''Być nie mieć to odwieczny dylemat, Być nie mieć my we dwóch coś na temat''