Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
to sie migdy nie skończy, póki nie zapadnie nowy porządek
02.10.2022, 18:15
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02.10.2022, 19:07 przez voice.of.voiceless.)
Maniek ehh, nastepna czesc odklejenia hatfu po prostu smiecia w sumie. nie moze przebolec tego, ze ktos w uczciwy sposob zdobyl ta jebana reputacje, bo jego koleszcy musza byc najlepsiejsi i superanccy za darmo, mi slow brakuje zeby opisac to porycie
@"Kaja" wlasnie pokazujesz, ze jedynym komunista to jestes ty, bo nie potrafisz uczciwie dojsc tam gdzie chcesz, od poczatku cwaniakujesz i nastepnym razem przywitam cie gnatem i nie zaprosze na herbate
z 718 do liczby ktora mam XD wiecej cpania dajcie synkowi, na pewno wyrosnie na ludzi
oficjalnie staliśmy sie dopkiem 2, sergiusz - wygrywasz.
przepraszam za invite dla tego smiecia, wiem, ze popelnilem blad, za ktory konsekwencje ponosi cale forum.
moze ten skrin lepiej zobrazuje co tu sie wyprawia
osobiscie mnie już to śmieszy, bo wiem, że wróci to do stanu pierwotnego, ale tak nie może być no jak to wygląda
stimiarzom odjebało od tych sampli, totalnie odjebało
@"Kaja" wlasnie pokazujesz, ze jedynym komunista to jestes ty, bo nie potrafisz uczciwie dojsc tam gdzie chcesz, od poczatku cwaniakujesz i nastepnym razem przywitam cie gnatem i nie zaprosze na herbate
z 718 do liczby ktora mam XD wiecej cpania dajcie synkowi, na pewno wyrosnie na ludzi
oficjalnie staliśmy sie dopkiem 2, sergiusz - wygrywasz.
przepraszam za invite dla tego smiecia, wiem, ze popelnilem blad, za ktory konsekwencje ponosi cale forum.
moze ten skrin lepiej zobrazuje co tu sie wyprawia
osobiscie mnie już to śmieszy, bo wiem, że wróci to do stanu pierwotnego, ale tak nie może być no jak to wygląda
stimiarzom odjebało od tych sampli, totalnie odjebało
03.10.2022, 07:18
Haha wstajesz rano robisz codzienne obowiązki, nagle siadasz wypić herbatę z cytryna , wbijasz na forum a tu takie jaja jak berety jak to Ferdek mówił hehe . Beka w chuj hehe
03.10.2022, 14:11
kurwa czy tu moze byc chociaz jeden kwartal bez odpierdalania o te reputacje pierdolona
powinnismy grac do jednej bramki albo chociaz udawac, a nie mass minusowac/plusowac swoich "nemezis"(XD)/kolezkow po nocach
brak mi slow XD
powinnismy grac do jednej bramki albo chociaz udawac, a nie mass minusowac/plusowac swoich "nemezis"(XD)/kolezkow po nocach
brak mi slow XD
04.10.2022, 15:51
@"PUDZILLA" skarżysz się na poczynania @"Kaja" ale sam odpalasz protokół minusowania kota.
Oj, ty hipokryto niedobry ty, ojojoj😉
Oj, ty hipokryto niedobry ty, ojojoj😉
04.10.2022, 16:02
ale zminusował 2 konkretne posty gdzie się poróżniliście w konkretnej dyskusji - tak to nazwijmy - a nie wali hurtem -200 pkt za nic. czy słusznie te minusy wjebał to sie można spierać do jutra ale to na pewno nie to samo co czempion stymulantowy robił
O porządku mówi???
XDDDDDDDDD
Sorry ale to jest hipokryzja. 🙃
Oczywiście największy burdel robi od zawsze wiadomo kto, ale to ja zły
BO JESTEM MU NIE W PASKI
Rozumiecie?
On wszczyna i prowokuje burdy, a późnej mi się obrywa od Admina czy Mańka, bo coś odburknę.
Gardzę.
A tak poza tym wszystkich innych lofciam
XDDDDDDDDD
Sorry ale to jest hipokryzja. 🙃
Oczywiście największy burdel robi od zawsze wiadomo kto, ale to ja zły
BO JESTEM MU NIE W PASKI
Rozumiecie?
On wszczyna i prowokuje burdy, a późnej mi się obrywa od Admina czy Mańka, bo coś odburknę.
Gardzę.
A tak poza tym wszystkich innych lofciam
💜💜💜💜💜
Poza tym wątek wypadało, by zacząć od dużej litery skoro mówimy o porządku.
😎😎😎
Może kolega się przyzna jak taki jest mądry, twardy i chce forum ustawiać, z naszej dwójki:
-kto komu pierwszy zabrał nagle około 200 plusów pewnego dnia?
-kto pierwszy komu zaczął ubliżać?
-kto pierwszy zaczął grozić?
-kto komu wjeżdżał na rodzinę itd?
.
I on chce forum ustawiać, no proszę Was. Sam odwali manianą, a jak się mu człowiek odegra to biegnie na skargę i nagle obrażona zaszlochana, pokrzywdzona. 🤣🤣🤣
.
Spokojnej nocy. Kultura musi być, a chamstwo chce uczyć kulturalnych jak mówić "proszę, przepraszam i dziękuję"
💜🤗
-kto komu pierwszy zabrał nagle około 200 plusów pewnego dnia?
-kto pierwszy komu zaczął ubliżać?
-kto pierwszy zaczął grozić?
-kto komu wjeżdżał na rodzinę itd?
.
I on chce forum ustawiać, no proszę Was. Sam odwali manianą, a jak się mu człowiek odegra to biegnie na skargę i nagle obrażona zaszlochana, pokrzywdzona. 🤣🤣🤣
.
Spokojnej nocy. Kultura musi być, a chamstwo chce uczyć kulturalnych jak mówić "proszę, przepraszam i dziękuję"
💜🤗