Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Drop The Bomb! 272kg haszyszu BUSTED!
04.10.2022, 13:28
Pączkarze z grupy dochodzeniowo-wykroczeniowej... nie no tak na poważnie
Podkarpacka Krajowa Administracja Skarbowa (KAS) udaremniła przemyt 272 kg haszyszu. Kontrabanda warta 13 mln zł ukryta była w ciężarówce przewożącej mrożonki. Postępowanie pod nadzorem Prokuratury Krajowej prowadzi Centralne Biuro Śledcze Policji (CBŚP).
Funkcjonariusze podkarpackiej KAS z Korczowej skontrolowali samochód ciężarowy typu chłodnia, który wjeżdżał do Polski z Ukrainy. Zgodnie z dokumentami, kierowca przewoził ponad 20 ton mrożonek czarnego bzu.
Z pomocą urządzenia RTG funkcjonariusze wykryli, że podłoga naczepy była przerobiona i wykorzystana do przemytu. W podłodze były ukryte 272 kg utwardzonej żywicy konopi. Towar był zapakowany w 131 foliowych pakietach.
Dalsze czynności realizowane były przez funkcjonariuszy Zarządu w Rzeszowie CBŚP. Zatrzymano 54-letniego kierowcę samochodu ciężarowego. W Podkarpackim Wydziale Zamiejscowym Departamentu ds. Przestępczości Zorganizowanej i Korupcji Prokuratury Krajowej w Rzeszowie przedstawiono mu zarzuty przemytu znacznej ilości środków odurzających. Sąd zastosował wobec zatrzymanego środek zapobiegawczy – tymczasowy areszt na okres 3 miesięcy.
fajna ta granica, taka nie za pilnowana
04.10.2022, 13:37
nie no, pilnowana, w końcu ten przerzut wykryli...
ciekawe tylko ile towaru, broni i chuj wie czego jeszcze przyjechało z ukrainy zakamuflowane jako generalny szeroko pojęty transport ludności uciekającej przed wojną.
ciekawe tylko ile towaru, broni i chuj wie czego jeszcze przyjechało z ukrainy zakamuflowane jako generalny szeroko pojęty transport ludności uciekającej przed wojną.
04.10.2022, 13:39
Już widzę to w chuuuj czasu
Na początku może i tak by było ale jak pali się kilka albo kilkanaście razy w ciągu dnia to tolerancja sama by ten hasz spaliła w pół roku a co dopiero jak ktoś częstuje ziomków lub kogoś z rodziny kto ma nowotwór, mi myślę takie kilo dla własnego użytku skończyło by się po 3-6miesiacach
Na początku może i tak by było ale jak pali się kilka albo kilkanaście razy w ciągu dnia to tolerancja sama by ten hasz spaliła w pół roku a co dopiero jak ktoś częstuje ziomków lub kogoś z rodziny kto ma nowotwór, mi myślę takie kilo dla własnego użytku skończyło by się po 3-6miesiacach
06.10.2022, 08:51
Juz wiem dlaczego moj intendent podniosl z dnia na dzien cene tematu
YOUR ATTORNEY
08.10.2022, 20:34
Na co komu 20 ton czarnego bzu?
Zastanawiające, nie powiem😁
Zastanawiające, nie powiem😁
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
08.10.2022, 20:47
Najpewniej jakiemus naturalsowi co produkuje soki przeciw przeziebieniom i napary wykrztusne, kojac tym samym swoje drogi oddechowe 😎
YOUR ATTORNEY
08.10.2022, 22:41
nie slyszalem dawno o tak grubej akcji
niezle musza balowac na komendzie teraz
okoliczne jednostki pewnie tez pogratulowac przyjechaly
niezle musza balowac na komendzie teraz
okoliczne jednostki pewnie tez pogratulowac przyjechaly