Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Uwagi po MIGRACJI Forum.
Zakładam wątek ogólny, jakby ktoś z Państwa miał uwagi, zauważył błędy, albo po prostu chciał się wypowiedzieć odnoście sprawy.
.
Zauważyłem, że liczba powiadomień (przy dzwoneczku) nie pokrywa się z faktyczną ilością nowych powiadomień. Przykład dziś miałem 3 powiadomienia nowe, ale przy dzwoneczku widniała cyfra "1".
.
Nie ma też z tego co widzę jakiegoś... Wyróżnienia dla nieprzeczytanych powiadomień.
08.10.2022, 07:43
Tak. Z tym wyróżnieniem nieprzeczytanych wiadomości mam to samo. Na domenie .net jakoś inaczej to wyglądało.
08.10.2022, 07:58
Czy ten watek to nie duplikowanie zglaszania problemow i sugestii? Po co zakladac nowy? Bez sensu to jest juz
08.10.2022, 08:10
Kocie! Wrobiłeś mnie!? 🤣🤣
.
Faktycznie coś takiego jest. 🤣
Beeniepatu usunąć teraz póki zdążę, czy już zostawić?
🥺🙄🥺
.
Faktycznie coś takiego jest. 🤣
Beeniepatu usunąć teraz póki zdążę, czy już zostawić?
🥺🙄🥺
08.10.2022, 12:56
Proponuje przedluzyc konkurs na aktywnoac bo sie malo osob zalapie przez ta awarie :p
Nie no ale jak wchodzi sie na stary adres już przekierowywuje dobrzee... ale na googlach to wszystkko znikło na temat forum raczej nie do wyszukania hehe
Ps. Ja dopiero od godziny się zjawiłem 2dni null ale chyba jak wiekoszość..... kurde fajnie ze ruszyło w sumie tak lepiej na sercu sie zrobiło hehe
Ps. Ja dopiero od godziny się zjawiłem 2dni null ale chyba jak wiekoszość..... kurde fajnie ze ruszyło w sumie tak lepiej na sercu sie zrobiło hehe
08.10.2022, 14:18
Jakie kurwa przedłużanie?
Przedłużyć to możecie sobie stosunek🤭
Przedłużenie spowoduje tylko burdel i nic więcej
AKTYWNYM
TRZEBA BYĆ
CAŁY TYDZIEŃ!!!
NIE TYLKO
W PIĄTEK
I SOBOTĘ!!!
Przedłużyć to możecie sobie stosunek🤭
Przedłużenie spowoduje tylko burdel i nic więcej