Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Kraj-legalność RC
14.10.2022, 15:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14.10.2022, 15:11 przez UltraKsiężyc.)
Wątek założony w celu pytania
Mianowicie planuje przeprowadzke za jakiś czas za granice i pytanie brzmi jaki kraj najbardziej polecacie pod względem legalności RC? Głównie zależy mi na dostępności do dużej ilości odczynników
Myślałem nad Holandią,ale nie jestem do końca przekonany.Ma może ktoś doświadczenie?
Mianowicie planuje przeprowadzke za jakiś czas za granice i pytanie brzmi jaki kraj najbardziej polecacie pod względem legalności RC? Głównie zależy mi na dostępności do dużej ilości odczynników
Myślałem nad Holandią,ale nie jestem do końca przekonany.Ma może ktoś doświadczenie?
14.10.2022, 15:13
Mistrzu, w Holandii to juz niedlugo bedzie ban na wszystko. I tak bedzie wszedzie ... Takze przeprowadz sie do Portugalii lub USA - Oregon, i tam zamawiaj co bedzie sie dalo. Jak Cie zlapia z czyms to Ci nic nie zrobia 😎
YOUR ATTORNEY
14.10.2022, 15:16
Beeniepatu cholera to widać jestem do tyłu,ale dziena za podpowiedzi tak bym się wjebał tylko
14.10.2022, 15:47
Beeniepatu mistrzu pierwszy raz słyszę o Portugalia, serio taki pezprzypqlowy kraj ?
14.10.2022, 16:08
Nie no pytanie na serio bylo kierowane więc też chciałbym realnych odpowiedzi a nie sarkazmy
14.10.2022, 16:14
a czy ja w rebusach się wypowiedziałem? wystarczy wpisać "Portugalia legalizuje narkotyki" w google i tyle.
po co miałbym sobie robić jaja? a co autor wyżej miał na myśli, to mnie nie obchodzi
https://belsole.pl/narkotyki-portugalia-marihuana/
po co miałbym sobie robić jaja? a co autor wyżej miał na myśli, to mnie nie obchodzi
https://belsole.pl/narkotyki-portugalia-marihuana/
get
over
it
JEBAĆ DUCHA, KLEFIARZY I KLEFIARY
over
it
JEBAĆ DUCHA, KLEFIARZY I KLEFIARY
14.10.2022, 16:53
(14.10.2022, 15:47)fiodor napisał(a): Beeniepatu mistrzu pierwszy raz słyszę o Portugalia, serio taki pezprzypqlowy kraj ?
Nie rozumiem. Portugalia zdekryminalizowala posiadanie narkotykow chyba w 2001r. Wyraznie chyba napisalem, ze tam i w Oregonie jak zlapia to nie ma przypalu
YOUR ATTORNEY
15.10.2022, 07:58
To ty jakis bogol jesteś jak pytasz gdzie legit rc haha a nie zapytasz jakie koszty utrzymania w danym kraju hehe i mam rozumieć że gdzie będzie legit rc ty juz tam masz prace ogarnieta , dom itp ? Hehe wyprowadzam się z Polski tam gdzie rc legit , bez pieniędzy będę zebrał na RC WAZNE ŻE NA DWORCU BĘDĘ MÓGŁ VAPOWAC ALFE BEZ PRZYPALU. Hahah