Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
dodawanie zdjęć na forum
04.11.2022, 15:38
Witam wszystkich,
chciałbym zapytać o pewnie dla większości oczywistą sprawę mianowicie jak bezpiecznie dodawać fotki do postów ( np. gdy wrzucamy reckę).
Czy potrzeba jakichś specjalnych narzędzi ? czy poprostu wrzucać śmiało - wiem że może to troszkę dziwny temat ale kto pyta nie błądzi.
Temat pewnie wcześniej był poruszany - niestety nie mogę znaleźć.
chciałbym zapytać o pewnie dla większości oczywistą sprawę mianowicie jak bezpiecznie dodawać fotki do postów ( np. gdy wrzucamy reckę).
Czy potrzeba jakichś specjalnych narzędzi ? czy poprostu wrzucać śmiało - wiem że może to troszkę dziwny temat ale kto pyta nie błądzi.
Temat pewnie wcześniej był poruszany - niestety nie mogę znaleźć.
04.11.2022, 16:32
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.11.2022, 16:32 przez voice.of.voiceless.)
SztywnyMisza jemu chodzi o to, żeby ukryć właściwości danego zdjecia, tak mi sie wydaje. Na podstawie zdjecia z telefonu wrzucanego od tak o, mozna jakies tam parametry ustalic.
Temat byl juz poruszany na forum, ale gdzie to nie pamietam, ale byl.
Temat byl juz poruszany na forum, ale gdzie to nie pamietam, ale byl.
04.11.2022, 16:35
dobra wpierdalam zdjecia normalnie - jak mnie zamknął to ja nic nie pobierałem, zdjęcia z google mam
paczke do kryminału wyślecie za recke z fotami co?
paczke do kryminału wyślecie za recke z fotami co?
04.11.2022, 16:42
(04.11.2022, 16:40)NO LOVE napisał(a): tome3eqkks ja używam METADATA REMOVER z Google Play.
dzieki