Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
olds****lr*.n**
01.12.2022, 11:37
Nowy shop z ciekawym asortymentem, mają podobno oryginalny stary hex-en oraz takie cuda jak diclazepam, O-DSMT czy nawet Fluoroksetamine (FXE).
Zamówiłem pake bo bardzo dawno nie widzialem diklazepamu i wielu innych rzeczy ktore ciezko dostać. Wkrötce jak dostanę przesyłke, napisze obszerne recenzje.
Zamówiłem pake bo bardzo dawno nie widzialem diklazepamu i wielu innych rzeczy ktore ciezko dostać. Wkrötce jak dostanę przesyłke, napisze obszerne recenzje.
02.12.2022, 08:29
fiodor wzialem rowniez bromazolam, a na DCE(Deschoroeti) nie zdecydowal sie bo to slabe na moja tolerancje na benzodiazepint wiec sobie odpuscilem
wzialem O-pce, 3cmc (dla przyjaciela) i O-DSMT i cos tam jeszcze, ale wybacz - nie moge sobie przypomniec, dopiero sie obudzilem
Napisze Ci potem PW co dokladnie wzialem.
wzialem O-pce, 3cmc (dla przyjaciela) i O-DSMT i cos tam jeszcze, ale wybacz - nie moge sobie przypomniec, dopiero sie obudzilem
Napisze Ci potem PW co dokladnie wzialem.
02.12.2022, 22:08
Nie wiem czy zgadlaales w terma i conditions, ale raz ciągle nazwabveie przewija fxchemslabsm.kiedys chyba dobry sklep,ale teraz dużo ludzi pisze o secetcive scamie...daj znać jak gołąb wyląduje
03.12.2022, 07:14
Mnie szczególnie zainteresowało te lekko zmienione eti, bo dla mnie bromek ma za długie działanie waliłem go Wieczorem na sen a raz próbując założyć spodenki podobno poleciałem jak kłoda na glebę bo zaplątałem sie jedną nogą w nogawce rano obudziłem sie o 11 i miałem pretensje dlaczego nikt mnie nie obudził jak i tak do pracy wstawali dodatkowo myślę kurwa co ja wczoraj robiłem że mam tyle siniaków
03.12.2022, 10:41
(02.12.2022, 22:15)Kaja Buza napisał(a):Ja osobiście poczekam na recenzje sklepu i produktów od kogoś innego o ile takowe będą. Ta grafficiarska otoczka graficzna trochę kiczowata tam. 😀
Hexen oryginał bym przytulił nie ukrywam. ❤️
Te obrazki i czcionki na produktach to moglyby byc na bluzach w Croppie
05.12.2022, 08:24
poczekaj chwile joker, watek dopiero co zalozony, horsii napisal ze jak paka doleci to napisze recenzje