Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Od czego się zaczęło wasza przygoda z RC?
21.12.2022, 18:06
W tym temacie możecie się "pochwalić" jak zaczęła się wasza przygoda z badaniem przeróżnych odczynników.
U mnie w sumie to wszystko zaczęło się przypadkowo. Podczas wakacji na imprezie znajomy dał mi jakiegoś guzika. Nie wiedziałem co to, wiec poszedłem do innego znajomego, który myślałem że jest bardziej obcykany w tych tematach, pokazuje mu, a on na to że to kwach (była to tabletka ekstazy Bin Laden).
Poszliśmy na ławeczkę na plażę, przepołowiliśmy ją na pół i pod język i czekamy aż się rozpuści
Jakie to niedobro gorzkawe było.
Ale podziałało, odlot był nie ziemski, z parkietu nie schodziliśmy, a gdy impreza się skończyła to jeszcze bawiliśmy się przy otwartych drzwiach samochodu z muzyką na full dobre parę godzin.
Wiążę się z tym fajne wspomnienia. Wszystko jest dla ludzi, ale nadmiar jest zawsze zły.
U mnie w sumie to wszystko zaczęło się przypadkowo. Podczas wakacji na imprezie znajomy dał mi jakiegoś guzika. Nie wiedziałem co to, wiec poszedłem do innego znajomego, który myślałem że jest bardziej obcykany w tych tematach, pokazuje mu, a on na to że to kwach (była to tabletka ekstazy Bin Laden).
Poszliśmy na ławeczkę na plażę, przepołowiliśmy ją na pół i pod język i czekamy aż się rozpuści
Jakie to niedobro gorzkawe było.
Ale podziałało, odlot był nie ziemski, z parkietu nie schodziliśmy, a gdy impreza się skończyła to jeszcze bawiliśmy się przy otwartych drzwiach samochodu z muzyką na full dobre parę godzin.
Wiążę się z tym fajne wspomnienia. Wszystko jest dla ludzi, ale nadmiar jest zawsze zły.
22.12.2022, 02:04
Od kokolino cherry ze stacjonarek... Ma ktoś sposób na zagięcie czasoprzestrzeni?
Edit:
Jakoś tak wyszło.
Wszyscy dorośli, studia, praca, dzieci, związki i każdy zamknął się w swoim świecie. działo się to stopniowo oczywiście ale wymusiło pewnego rodzaju samotność.
Dopalacze jako RC poznałem, gdy zacząłem się tym interesować z nudów i poczucia beznadziei. chciałem wypełnić jakąś pustkę w sobie, która była trudna do zniesienia. p
Edit:
Jakoś tak wyszło.
Wszyscy dorośli, studia, praca, dzieci, związki i każdy zamknął się w swoim świecie. działo się to stopniowo oczywiście ale wymusiło pewnego rodzaju samotność.
Dopalacze jako RC poznałem, gdy zacząłem się tym interesować z nudów i poczucia beznadziei. chciałem wypełnić jakąś pustkę w sobie, która była trudna do zniesienia. p
22.12.2022, 11:51
Od Magicznego Kryształu - Cherry Kokolino.
Wtedy torba 0,3g była robiona na 3 ludzi To były czasy, po kresce nikomu się buzia nie zamykała, nawijał co mu ślina na język przyniesie.
To musiało wyglądać przezabawnie.
Stoi grupka facetów - 6 osób w kółku pali fajkę i każdy coś nawija, typowo jak katarynka, a co jest w tym najlepsze, że się zawsze dogadali - choć każdy inną bajkę opowiadał.
Wtedy torba 0,3g była robiona na 3 ludzi To były czasy, po kresce nikomu się buzia nie zamykała, nawijał co mu ślina na język przyniesie.
To musiało wyglądać przezabawnie.
Stoi grupka facetów - 6 osób w kółku pali fajkę i każdy coś nawija, typowo jak katarynka, a co jest w tym najlepsze, że się zawsze dogadali - choć każdy inną bajkę opowiadał.
26.12.2022, 07:41
Klasyka gatunku czyli "mefedron" celowo cudzysłów bo nawet dostawca osiedlowy obstawiam ze w 1% nie wiedział co to jest, ważne ze klepało a te pierwsze razy to zmiatały z planszy lekko mówiąc . Pamiętam jak krążył mit ze w mewie jest szkło dlatego boli sniff
26.12.2022, 08:50
Jak tylko wjechał kryształ to już sie zaczeło u nas, ale dopiero po kilku latach ogarnąłem że można se z neta zamówić
26.12.2022, 09:04
Od zioła później poleciało 3cmc i tak przez starszych ziomków odkryłem sklepy internetowe
26.12.2022, 09:29
Ja zaczynalem od Tai-funa ze stacjonarek dopalacze.com w pobliskim mieście xD
Rok 2009 🐖
Rok 2009 🐖
26.12.2022, 09:33
Moja "przygoda" z badaniami zaczęła się w przybytku, gdzie człowiek powinienbył się zresocjalizować.
Niestety coś poszło nie tak i z bandyty, system zrobił ze mnie ćpuna😎
Ironia losu...
Niestety coś poszło nie tak i z bandyty, system zrobił ze mnie ćpuna😎
Ironia losu...
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?