Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Z akademika prosto do aresztu. Student-diler zaliczył niemiłą wizytę kryminalnych
28.12.2022, 10:26
Kryminalni zwalczający przestępczość narkotykową i pseudokibiców zatrzymali 19-letniego studenta, który w jednym z częstochowskich akademików przechowywał znaczną ilość narkotyków. Policjanci znaleźli przy nim marihuanę, haszysz, grzyby halucynogenne i tabletki ekstazy. Na wniosek prokuratora, decyzją sądu obywatel Ukrainy trafił do aresztu. Grozi mu do 10 lat więzienia.
Policjanci z Wydziału Kryminalnego Komendy Miejskiej Policji w Częstochowie bardzo wnikliwie analizują każdy trop, mogący naprowadzić ich na przestępców, którzy na terenie miasta i powiatu mogą posiadać i wprowadzać na rynek narkotyki. Dzięki ich zaangażowaniu kolejny diler narkotykowy został zatrzymany i nie uniknie odpowiedzialności za swoje czyny.
W wigilijny wieczór mundurowi wylegitymowali przed jednym z domów studenckich w Częstochowie 19-letniego obywatela Ukrainy, który posiadał przy sobie działkę dilerską marihuany. Natomiast w pokoju, który wynajmował, stróże prawa znaleźli dodatkowo prawie 200 działek dilerskich zielonego suszu, prawie 120 haszyszu, kilkanaście gramów grzybów halucynogennych, 22 sztuki tabletek ekstazy, wagę dilerską i woreczki strunowe. Młody mężczyzna został zatrzymany i usłyszał prokuratorskie zarzuty. Za posiadanie znacznej ilości środków odurzających grozi mu do 10 lat pozbawienia wolności. Na wniosek prokuratora, decyzją sądu trafił do aresztu.
Źródło kryminałki.pl
29.12.2022, 08:36
Kurwa ile beclu jebaniutki chyba go zdjęli ledwo co opierdolił pare sztuk , albo taki z niego dialer że taka gotóweczke miał tylko
29.12.2022, 10:10
rozumiem haszysz, ale waga ? Toż to nielegalne !
JAKOŚ TRZEBA PCHAĆ TO ZJEBANE ŻYCIE, CO NIE ? MAIL DZIAŁA
29.12.2022, 11:43
Najbardziej szkoda mi grzybków, w dodatku pewnie jeszcze jakieś cubensisy to były a łysiczki
29.12.2022, 12:10
Beeniepatu też mnie to zawsze irytuje. A jak kupuje witaminę C w proszku czy suple na siłkę to czym mam to niby odwiązać, wątpię, że w innych krajach jest takie durne podejście