Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
AMATOR GRZYBKÓW HALUCYNOGENNYCH
05.01.2023, 17:12
Małopolscy policjanci zwalczający przestępczość narkotykową wspólnie z funkcjonariuszami Straży Granicznej zatrzymali obcokrajowca, podejrzanego o posiadanie znacznych ilości środków odurzających. W wynajmowanym przez niego mieszkaniu zabezpieczono grzybki halucynogenne. Za to przestępstwo grozi od roku do 10 lat więzienia.
Wczoraj (4 stycznia br.) w Wieliczce, policjanci z Wydziału do walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Krakowie oraz z Komendy Powiatowej Policji w Wieliczce wspólnie z funkcjonariuszami Straży Granicznej przeprowadzili realizację, zatrzymując obcokrajowca, amatora środków odurzających. Mężczyzna, na jednym z osiedli w Wieliczce, wynajmował mieszkanie, w którym urządził uprawę grzybków halucynogennych. Podczas przeszukania tego lokum funkcjonariusze zabezpieczyli słoiki z zawartością suszonych nielegalnych grzybów, pojemniki z zawartością ponad 2 kg grzybni oraz osprzęt wykorzystywany do ich hodowli.
Zatrzymany wkrótce usłyszy zarzuty posiadania znacznych ilości środków odurzających, za co grozi do 10 lat pozbawienia wolności.
źródło: www.policja.pl
Wczoraj (4 stycznia br.) w Wieliczce, policjanci z Wydziału do walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Wojewódzkiej Policji w Krakowie oraz z Komendy Powiatowej Policji w Wieliczce wspólnie z funkcjonariuszami Straży Granicznej przeprowadzili realizację, zatrzymując obcokrajowca, amatora środków odurzających. Mężczyzna, na jednym z osiedli w Wieliczce, wynajmował mieszkanie, w którym urządził uprawę grzybków halucynogennych. Podczas przeszukania tego lokum funkcjonariusze zabezpieczyli słoiki z zawartością suszonych nielegalnych grzybów, pojemniki z zawartością ponad 2 kg grzybni oraz osprzęt wykorzystywany do ich hodowli.
Zatrzymany wkrótce usłyszy zarzuty posiadania znacznych ilości środków odurzających, za co grozi do 10 lat pozbawienia wolności.
źródło: www.policja.pl
05.01.2023, 17:28
Mnie to zastanawia czy wgl zapach tych grzybów nie zwracał nikogo wcześniej uwagi przecież jak ma się ciepło w mieszkaniu to ten zapach się uwydatnia.A przecież w słoikach tego 24/7 nie trzymał xD
05.01.2023, 18:04
(05.01.2023, 17:28)Dilleraaaa napisał(a): Mnie to zastanawia czy wgl zapach tych grzybów nie zwracał nikogo wcześniej uwagi przecież jak ma się ciepło w mieszkaniu to ten zapach się uwydatnia.A przecież w słoikach tego 24/7 nie trzymał xD
Mogl trzymać jeśli mial saszetki w nich do trzymania danej ilość wilgoci, tak mi się wydaje.
07.01.2023, 16:15
Myślałem, ze legalnie można posiadać grzyby bo o ile się nie myle na niecie da się takie sadzonki kupić wraz z ziemią
07.01.2023, 16:24
Szkoda gościa sam uprawiałem grow kity, zajebista zajawka a efekt końcowy jeszcze lepszy