Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Głupi jaś
07.01.2023, 21:26
Kiedyś w szpitalu po operacji, obudziłem się, i zacząłem pieprzyć głupoty, śmiałem się z wszystkiego, bylem pozytywnie nastawiony do wszystkiego, mówiłem do anestezjologa proszę księdza
Kiedy się ogarnąłem, jakieś 3-4 h później, lekarz oznajmił że dostałem "Głupiego Jasia"
Tu pytanie: co to jest, skąd to wziąć? Co daje podobne efekty?
Kiedy się ogarnąłem, jakieś 3-4 h później, lekarz oznajmił że dostałem "Głupiego Jasia"
Tu pytanie: co to jest, skąd to wziąć? Co daje podobne efekty?
07.01.2023, 23:35
N2O, podtlenek azotu.
Prosze o scalenie Beeniepatu
DonSzczurek zalezy jaki zabieg. Mogl to też być midazolam.
Prosze o scalenie Beeniepatu
DonSzczurek zalezy jaki zabieg. Mogl to też być midazolam.
10.01.2023, 02:13
Akurat ostatnio zdarzyła mi się operacja i dostałem dwie szczykawy tego specyfiku w żyłę.
Efekt był zajebisty. Czułem się jakbym wypił ze 3 sety i spalił tłustego gibona z najlepszego rodzaju zielska.
Niestety długo się tym stanem nie pocieszyłem bo po chwili dostałem narkozę i chuj, tyle pamiętam
Sam jestem ciekaw co takiego w tym "głupim jasiu" jest.
Słyszałem, że to midazolam lub ketamina!?
Efekt był zajebisty. Czułem się jakbym wypił ze 3 sety i spalił tłustego gibona z najlepszego rodzaju zielska.
Niestety długo się tym stanem nie pocieszyłem bo po chwili dostałem narkozę i chuj, tyle pamiętam
Sam jestem ciekaw co takiego w tym "głupim jasiu" jest.
Słyszałem, że to midazolam lub ketamina!?
11.01.2023, 13:45
Też kiedyś dostałem przed operacją i byłem w niebie, ciekawe co się za tym kryje, jakiś mix czy pojedyncza substancjam. Chciałbym mieć to w domu heh
11.01.2023, 18:19
Nigdy nie maiłem Głupiego Jasia, ciekawe jak to jest?
Może kiedyś powstaną symulatory Głupiego Jasia
Może kiedyś powstaną symulatory Głupiego Jasia
28.12.2023, 15:14
A jakie to jest uczucie? Nigdy nie miałem głupiego Jasia. to coś podobnego do fazy po ziole?
28.12.2023, 16:13
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.12.2023, 16:20 przez Lifeisbrutal.)
Głupiego jasia nie miałem ale coś podobnego dostałem po przedawkowaniu pochodnych benzo nazywało się flumaazelin dwa razy dożylnie i pamiętam tylko płukanie żołądka, obudziłem się po kilku dniach zdziwiony że minęło kilka nocy a ja ciągle spałem.
28.12.2023, 18:04
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28.12.2023, 18:05 przez dzwudziesty.)
Na Głupiego Jasia mówili u mnie na tabletkę rozpuszczana pod językiem. Nie mam pojęcia co to było, choć działanie ciekawe
29.12.2023, 00:39
glupi jas to raczej nie byl ale mialem w tym roku operacje i mi dali jakas maske, przez ktora mialem oddychac, po kilku buchach odcina i obudzilem sie po operacji, pamietam ze strasznie belkotalem tak ze pielegniarki mialy ze mnie beke, ale z bolu po operacji zdychalem jeszcze z dobra godzine zanim tramadol podany dozylnie zaczal dzialac, generalnie dosc niemilo to wspominam, stad wniosek ze to nie byl raczej glupi jas.
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW