Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-BMC
3-BMC; 3-bromometkatynon.
Metabrefedron, zwany przez niektórych szwedzkich vendorów bretedronem (pozdro aromer.nu - pod taką nazwą go zamawiałem )
Ktoś to w ogóle pamięta? Wybitny turbex, pamiętam, że w trakcie pierwszego testu gdzieś circa 2018 byłem wniebowzięty. Euforia i ogólnie cała czopka niemalże "naturalna", bez takiej mechanicznej, wymuszonej wręcz bomby jak po CMC-kach, i bez kosmicznej zwały po całym zabiegu; ogólnie "niesamoiwicie" czysta w porównaniu do 3-mmc, 3-emc i wszystkich innych trójek. Pamiętam, że zaliczyłem pod wpływem tego specyfiku kilka zajebistych czopek w lesie z kolegami. Genialne gówno
Zastanawia mnie bardzo namierzenie tego b-k, moim zdaniem był o wiele lepszy od brefedronu (4-BMC) - nie żebym mówił że sam bref był zły, ale 3-BMC był po prostu lepszy Ktoś coś? Zapraszam do dyskusji.
22.03.2023, 00:21
Odkurzasz takie fajne rzeczy i teraz mi smutno że nie miałam okazji spróbować ;__:
22.03.2023, 07:41
zakładałem wątek o starych turbexach, przeciez to jest oczywiste, ze nikt tego nie wyprodukuje nigdy, watek bez sensu, prosze o przerzucenie
22.03.2023, 21:54
Próbowałem o ile to było 3bmc, od Darka :p
Euforia No taka większa wg mnie niż w 3cmc, mniej speedujace niż 3mmc czy 3cmc (nosem). I faza w sumie tez dłuższa. Z ubojów to mi mocno na pikawe wchodziło. Nie mam pewności czy to był metabrefedron
Euforia No taka większa wg mnie niż w 3cmc, mniej speedujace niż 3mmc czy 3cmc (nosem). I faza w sumie tez dłuższa. Z ubojów to mi mocno na pikawe wchodziło. Nie mam pewności czy to był metabrefedron