Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co sądzisz o naszej reprezentacji siatkarskiej? - 07/30
30.07.2023, 09:42
Mistrzowie świata jakby nie patrzeć kozaki nad kozakami
W siatkówce inne kraje jak trafia Polskę w grupie na turnieju zawsze piszą że trafili do grupy śmierci
W siatkówce inne kraje jak trafia Polskę w grupie na turnieju zawsze piszą że trafili do grupy śmierci
30.07.2023, 11:51
przykład dla wszystkich zespołów drużynowych, gra na najwyższym poziomie, chociaż nie jestem fanem siatkówki, to reprezentację Polski staram się oglądać
Mimo, że wolę inne sporty jak np. żużel, to z przyjemnością oglądam reprezentacje siatkowej.
Podoba mi się, że mają mentaność zywcięzców czego nie można powiedzieć o "kopanej".
Podoba mi się, że mają mentaność zywcięzców czego nie można powiedzieć o "kopanej".
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
30.07.2023, 18:33
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30.07.2023, 18:40 przez majk RC kson.)
Cieszy informacja, że Polska jest krajem, którego drużyny są znane nie tylko Rysiowi z kiosku i kilku osobom z rynku. CIESZY zafsze, ale akurat tak pokochałem reprezentację piłki nożnej, że żaden sport się nie liczy teraz.
Dobrze jest być Polakiem. Sorry, że się rozpisze ale nie wiem jak osoby piszące w sieci całkiem poważne, nie, że w formie żartu piszą teksty typu: "PIERDOLE TĄ WIOCHĘ, KURWIDOŁEK ITD ITD" Mi by nie przeszło tak o...
Dobrze jest być Polakiem. Sorry, że się rozpisze ale nie wiem jak osoby piszące w sieci całkiem poważne, nie, że w formie żartu piszą teksty typu: "PIERDOLE TĄ WIOCHĘ, KURWIDOŁEK ITD ITD" Mi by nie przeszło tak o...