Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Nerwy
04.09.2023, 17:29
Polecicie jakieś dobre ziółka na wyciszenie?
Co by ukoiło zszargane nerwy.
Stresu ostatnio sporo. Chodzę niczym beczka dynamitu, lecz nie chodzi tu o ciśnienie na ćpanie.
Po prostu za dużo wszystkiego na głowie.
Nie ogarniam.
Ewentualnie jakieś niezamocne leki, co przejdą przez receptomat w razie czego, bo nie mam czasu na chodzenie po lekarzach.
Będę wdzięczny za pomoc.
Co by ukoiło zszargane nerwy.
Stresu ostatnio sporo. Chodzę niczym beczka dynamitu, lecz nie chodzi tu o ciśnienie na ćpanie.
Po prostu za dużo wszystkiego na głowie.
Nie ogarniam.
Ewentualnie jakieś niezamocne leki, co przejdą przez receptomat w razie czego, bo nie mam czasu na chodzenie po lekarzach.
Będę wdzięczny za pomoc.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
04.09.2023, 17:35
Kocie NOCTIS NOC może?
Składnik tam zawarty (doksylamina bodajże) nie tylko pomaga zasnąć, ale ma też działanie uspokajające. Bez recepty jest.
Składnik tam zawarty (doksylamina bodajże) nie tylko pomaga zasnąć, ale ma też działanie uspokajające. Bez recepty jest.
Validol, fajne tablety OTC, tu masz cały wątek o tym - https://dopal.org/thread-1435.html
Passiflora - kup sobie ekstrakt i jebnij porzadny napar pod wieczór - wątek: https://dopal.org/thread-1281.html
A co do używania antyhistamin - no nie wiem... "uspokajające" działanie to może ma dla jakichś dewotek, dla 60-letniej Marzeny czy innej Aldony xD Po tym się po prostu spać chce, oczy się kleją, to nie jest typowa anksjoliza i rozluźnienie jakiego mozna doznać po benzo i benzo-podobnych, tylko uwalenie.
Niektórzy polecają ashwagandhę. Możesz też sobie porobić takie combo herbatki, w stylu rumianek, melisa, lawenda, wszystko w jednej.
Passiflora - kup sobie ekstrakt i jebnij porzadny napar pod wieczór - wątek: https://dopal.org/thread-1281.html
A co do używania antyhistamin - no nie wiem... "uspokajające" działanie to może ma dla jakichś dewotek, dla 60-letniej Marzeny czy innej Aldony xD Po tym się po prostu spać chce, oczy się kleją, to nie jest typowa anksjoliza i rozluźnienie jakiego mozna doznać po benzo i benzo-podobnych, tylko uwalenie.
Niektórzy polecają ashwagandhę. Możesz też sobie porobić takie combo herbatki, w stylu rumianek, melisa, lawenda, wszystko w jednej.
04.09.2023, 18:27
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.09.2023, 19:07 przez kot_kreskowy.)
Dziekuję horsii
Jutro wjeżdża ta passiflora na 100%
Teraz już nigdzie się nie ruszam, chyba że na drugi bok 😉
Validol też wjedzie👍
Jutro wjeżdża ta passiflora na 100%
Teraz już nigdzie się nie ruszam, chyba że na drugi bok 😉
Validol też wjedzie👍
NIE dla OPIO !!!
04.09.2023, 19:08
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04.09.2023, 19:19 przez kot_kreskowy.)
Tak szefie
Nie zaskoczyłem od razu xd
Pseplasam, co złego to nie ja😎
Dziekuje wszystkim za pomoc😄
Jesteście wspaniali.

Nie zaskoczyłem od razu xd
Pseplasam, co złego to nie ja😎
Dziekuje wszystkim za pomoc😄
Jesteście wspaniali.
NIE dla OPIO !!!