Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Konkurs na najciekawszą ozdobę w temacie Halloween!
Pracą do wykonania w tym konkursie forumowym będzie ręcznie wykonana ozdoba w konwencji Halloween.Weź udział
Którego vendora wspominasz najcieplej? - 09/18
18.09.2023, 07:55
a ja mu wtedy na to:
- mordo, ale Ty jesteś tylko jebanym mózgiem w słoiku, kumasz? kodu nie znasz, a to wszystko dla Ciebie to tylko pieprzony program! - odpowiadając szyderczym głosem.
- mordo, ale Ty jesteś tylko jebanym mózgiem w słoiku, kumasz? kodu nie znasz, a to wszystko dla Ciebie to tylko pieprzony program! - odpowiadając szyderczym głosem.
18.09.2023, 09:26
Ser Pleśniowy ehhh, chuj mi się do dupy chowa.
WSPOMINASZ, CZYLI TAKIEGO, KTÓREGO JUŻ NIE MA, WSPOMINASZ ZE WSPOMNIEŃ, KTÓRE KIEDYŚ JUŻ BYŁY I SIĘ WYDARZYŁY, SKOŃCZYLY.
WSPOMINASZ, CZYLI TAKIEGO, KTÓREGO JUŻ NIE MA, WSPOMINASZ ZE WSPOMNIEŃ, KTÓRE KIEDYŚ JUŻ BYŁY I SIĘ WYDARZYŁY, SKOŃCZYLY.
a ja mu wtedy na to:
18.09.2023, 09:35
MALPA ZOBACZYC SLOWO "VENDOR" WSPOMNIANE
MALPA NAPISAC ESCOBAR
MALPA NIE INTERESOWAC ZE CHODZIC O WSPOMNIENIE CZEGOS CZEGO NIE MA
MALPA NAPISAC ESCOBAR
MALPA NIE INTERESOWAC ZE CHODZIC O WSPOMNIENIE CZEGOS CZEGO NIE MA
![[Obrazek: obraz-2023-09-18-103422444.png]](https://i.ibb.co/9VybMXJ/obraz-2023-09-18-103422444.png)
=TWC= Tytex Wiadro Club - Discord Forumowy
Info z pierwszej, redukcja szkód, porady - po zapro do mnie,
PUDZILLA lub
horsii do weryfikacji. We The Ones!
Info z pierwszej, redukcja szkód, porady - po zapro do mnie,

18.09.2023, 10:00
1. Pyszny
2. Tony z Flight-rcs
3. rc-chemicals.org
2. Tony z Flight-rcs
3. rc-chemicals.org
a ja mu wtedy na to:
18.09.2023, 10:42
RC Hiro wybiorę.
No i Predator z czasów pierwszej ekipy - teraz jak dla mnie to inny vendor.
No i Predator z czasów pierwszej ekipy - teraz jak dla mnie to inny vendor.
18.09.2023, 10:54
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18.09.2023, 11:04 przez JaTylkoPatrze.)
Najbardziej wspominam RcRats, Kolek, Pojedynczy (ale nie ten scam), BeFreeRc, Pyłki, Gienek, Demon, Wolf i pewnie jeszcze kilka innych rc sklepów o których zapomniałem.
No i te stare stacjonarki np. Dopalacze.com, Smartszop i inne
No i te stare stacjonarki np. Dopalacze.com, Smartszop i inne
![[Obrazek: smiling-face-with-tear_1f972.png]](https://emojigraph.org/media/joypixels/smiling-face-with-tear_1f972.png)