Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC HURT
08.11.2023, 00:06
Siema , gdzie polecacie uderzyć po 3 powyżej kolocka ?
Zastanawiam się nad duchem bo tylko jego sprawdziłem i jest git , ale myslę czy gdzieś taniej będzie
Zastanawiam się nad duchem bo tylko jego sprawdziłem i jest git , ale myslę czy gdzieś taniej będzie
08.11.2023, 01:44
Ksawery5000 przy estymowanej kwocie zamowienia, wciaz zamawiasz ilosci detaliczne. Nie wiem skad ten 'hurt' w tytule watku. Wystarczy sprawdzic ceny na stronach V i porownac. Przede wszystkim jednak, jak uwazasz, ze zamawiasz duze iloci, to sprawdz najpierw, kto czym handluje. I wtedy zdecyduj czy wolisz zaplacic mniej czy moze wiecej. Sorty sa rozne. Czasem nie warto przeplacac, a czasem mozna zalowac, ze sie przyoszczedzilio.
Znasz temat duch to sprawdz Escobar . To sa dwa sklepy, ktore warto rozwazyc wg mnie.
Znasz temat duch to sprawdz Escobar . To sa dwa sklepy, ktore warto rozwazyc wg mnie.
YOUR ATTORNEY
08.11.2023, 09:09
Tak jak wspomniał senior Beenie, musisz znaleźć złoty środek. To nie spodenki na basen, które wymienisz jeśli rozmiarówka nie pasuje. Czytaj dużo opini, to pomaga przy wyborze.
Od siebie Ci powiem, że Esco dobry człowiek tak samo jak Duch także wal jak w dym😄
Od siebie Ci powiem, że Esco dobry człowiek tak samo jak Duch także wal jak w dym😄
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
08.11.2023, 15:52
Ksawery5000 u Escobar masz największy wybór trójek, zamów sobie po trochę z każdego rodzaju i zobacz który najbardziej Ci odpowiada.
A na dodatek wprowadzane są co jakiś czas nowości i to jest super.
A na dodatek wprowadzane są co jakiś czas nowości i to jest super.