Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co sądzisz o fajerwerkach? -28/12
Mysle, iz moga smialo zastapic je lasery, szkoda bidnych zwierzatek, bytujacych pośród Nas. Ponadto niektórym fajerwerki wybuchaja codziennnie w swej glowie;-). Jeszcze dochodzą do tego coroczne newsy, o utratach palcow i poparzeniach. Nierzadko nygusowej "szlachty".
28.12.2023, 16:10
Nie i jeszcze raz nie może, ładnie to wygląda ale hałas wywołuje duży strach u zwierząt. Moje koty akurat się nie boją i wskakują na parapet oglądać przez okno ale mam świadomość że inne już mogą
28.12.2023, 17:17
Fajerwerki to piękne i widowiskowe wybuchy światła, które są często wykorzystywane podczas różnych uroczystości, takich jak Sylwester, Dzień Niepodległości lub inne święta. Jednakże fajerwerki mogą być niebezpieczne, jeśli nie są stosowane z ostrożnością. Wiele osób w tym dzieci, doznaje obrażeń związanych z fajerwerkami każdego roku
Wszystko co pisze to fikcja - nic nie ma odniesienia do rzeczywistości
Lifeisbrutal mialem kiedys, owczarka niemieckiego-to wyszedl z Nami na balkon o 12 i ogladal jak strzelaja...natomiast moj znajomy mial suczke, maly kundelek. Uciekala pod lozko albo kryla sie w lazience, gdzies w kacie, trzęsąc sie...
28.12.2023, 18:09
Fajerwerk w tyłek jak Steve-O 😎
Lepiej jest przeżyć rok życiem tygrysa, niż 20 lat życiem żółwia.
29.12.2023, 00:41
ogladac uwielbiam ale mam w domu koty i widze jak w strachu spierdalaja gdzie sie tylko da kiedy strzelaja to mi ich troche szkoda
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW
29.12.2023, 06:31
Zło konieczne.
Jak każdy zwierzak nie cierpię huku
A Sylwestra nie obchodzę od lat.
W dodatku niebezpieczne gówno.
Te widowiskowe jeszcze toleruję, ale tych hukowych nienawidzę i uważam, że powinny być używane wyłącznie na strzelnicy tak jak broń oraz sprzedawane wyłącznie osobom pełnoletnim.
Jak każdy zwierzak nie cierpię huku
A Sylwestra nie obchodzę od lat.
W dodatku niebezpieczne gówno.
Te widowiskowe jeszcze toleruję, ale tych hukowych nienawidzę i uważam, że powinny być używane wyłącznie na strzelnicy tak jak broń oraz sprzedawane wyłącznie osobom pełnoletnim.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?