Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wysyłali narkotyki klientom poprzez paczkomaty
(01.03.2024, 18:36)kot_kreskowy napisał(a): WWs ystko zalezy od dowodow.
Jak prokurator udowodni że lecieli masowo to mają lioę bo za wprowadzanie do obrotu dużych ilosci grozi do 20 lat
Ale z tego co widac w dziale slonia i po jakosci tego syfu to raczej tam za wiele zamowien nie mieli.
Zawiasy odpadają z bomby, nie ma szans. To jest marzenie ściętej głowy.
A jest jeszcze nielegalna jednostka broni...
To jest kryminał. Jeden może wyjdzie szybciej i tyle.
No szkoda chłopaków ale wiedzieli przecież na co się piszą.
I wlasnie dlatego ja tyle powtarzam:
NIE PISAĆ NIC O PAKOWANIU !!!
NIC KURWA !!!
Najlepiej to pominąć w ogóle ten temat i skupic sie na recenzji a nie w co gowno przylecialo zapakowane bo chuj to kogo obchodzi jedynie psiarnie.
I jak ktos widzi ze ktos nasmarował babola to zaraz posta i oznaczyć Mańka i Beeniego i po sprawie zanim ktokolwiek zdąży to wyłapać z niebieskich.
Ja tak robie caly czas.
siemanko, zawiasy , chlopaki czy wyscie powariowali, w takim przypadku nie ma zawiasow ,5- 10 lat , bez warunkowego, do dzwona , 100 %
01.03.2024, 19:02
zawiasy to może dostać za posiadanie znikomych ilości i to na własny użytek...
Lepiej jest przeżyć rok życiem tygrysa, niż 20 lat życiem żółwia.
01.03.2024, 19:08
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01.03.2024, 19:10 przez kot_kreskowy.)
Jedyne co mogą teraz powiedzieć to to samo co ja przed moim wyrokiem
Metamorfoza
01.03.2024, 22:51
(01.03.2024, 14:22)Lukas1985 napisał(a): To na pewno jakiś wielki dostawca. Z 450gr kryształu, kilkoma tabletkami i suszem xD policja jest tak głodna sukcesu, że za chwilę będą opisywać jak zgarnęli typa z gramem amfetaminy.
Jest dokladnie tak jak mowisz. Ten temat jest obiektywnym dowodem, ze zabraklo im czasu. No albo faktycznie zle ocenili skale - to jest raczej jedynie hipoteza dodana jako faktor przy liczeniu prawdopodobienstwa. No a to jest powod, ze przy udziale przecietnego prawnika, zarzuty sie rozplyna... To jest fakt. A nawet jesli zdecydowano by sie na akt oskarzenia, to sprawa bedzie uznana za zamknieta
YOUR ATTORNEY
01.03.2024, 23:30
Inaczej. Mi w moim poście nie chodziło to, że się zarzuty rozmyja czy, że nic im się nie stanie. Raczej o to, że przedstawiono to zatrzymanie jakby co najmniej zgarnęli Escobara 😆
Co do samych zatrzymanych. Za mało mamy informacji, żeby coś ocenić. Jeśli pójdą na dpk to też będzie inaczej.
Co do samych zatrzymanych. Za mało mamy informacji, żeby coś ocenić. Jeśli pójdą na dpk to też będzie inaczej.
02.03.2024, 01:06
Każdy z nas ryzykuje. vendorzy bardziej, ale tu wiaodmo ryzyko/zysk .
zabawa w kotka i myszkę, psy muszą węszyć, bo taka ich praca
ryzyko wbite w te dochodowe zajęcie .
z fartem
zabawa w kotka i myszkę, psy muszą węszyć, bo taka ich praca
ryzyko wbite w te dochodowe zajęcie .
z fartem
Lepiej jest przeżyć rok życiem tygrysa, niż 20 lat życiem żółwia.
02.03.2024, 05:13
Beeniepatu
3,5 kg dragów broń i handel i to ma się rozpłynąć?
Optymista z Ciebie😎
No i teraz doczytałem że byly dwie jednoski broni a nie jedna.
3,5 kg dragów broń i handel i to ma się rozpłynąć?
Optymista z Ciebie😎
No i teraz doczytałem że byly dwie jednoski broni a nie jedna.
Metamorfoza
02.03.2024, 12:18
te coca cola to maja vendorzy w darknecie, i taniej sa one niz u duszke. I to kilka vendorow je ma na ceb... wiec... A ostatnio tez z ceb... gucka zawineli... Dokladnie byl jego asortyment na zdjeciach, i lsd z goku dragonball zreszta pisza na cebuli o tym
02.03.2024, 14:07
Natomiast guciek nie posiadał maczanek, a w innym artykule były na zdjęciach maczanki.