Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jakiego rodzaju filmy lubisz oglądać najbardziej? - 16/03
16.03.2024, 02:56
Jakiego rodzaju filmy lubisz oglądać najbardziej? - 16/03 (możesz również wymienić konkretne tytuły)
16.03.2024, 04:45
Generalnie mało oglądam filmów, ale jeśli już coś obejrzę to jakaś komedia romantyczna (uwielbiam się wzruszać), jakiś dokument, czasem też horror.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
16.03.2024, 15:09
Dokumentalne, przyrodnicze, historia.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
Cała gama gatunkow, całe spektrum...kiedys ogladalem mnostwo filmow...rezyserami lecąc i nie tylko...az w koncu widzac filmy, ktore byly takie same, tylko aktorzy sie zmieniali i troszku dialogi i sceneria...Tera rzadko ogladam, full selekcja, uderzam w kino niszowe, nowatorskie bardziej. Mam kilkoro znajomych kinomaniakow, co tez cos ciekaawego podrzucą. Do kina, to tylko do studyjnych. Pluje na masowki, taki jestem kozak.;-)😎
16.03.2024, 22:11
raczej filmow nie ogladam, ale jak juz to lubie stare, polskie produkcje typu chlopaki nie placza, poranek kojota, czas surferow.
filmy marvela tez nienajgorsze, serio x-men to akurat uwielbiam
filmy marvela tez nienajgorsze, serio x-men to akurat uwielbiam
ZAWSZE Z PAJKĄMI POŚRÓD PALONYCH DRZEW
16.03.2024, 22:17
Wszystko co pisze to fikcja - nic nie ma odniesienia do rzeczywistości
16.03.2024, 23:51
Bardzo lubię kino francuskie. Zminimalizowana hipokryzja, totalny dystans. Niop i wyjebane na udawanie, ze papierosy nie istnieją skoro istnieja. Niezależnie od gatunku lubię w kinie francuskim to jak bezczelnie zgrabnie kobiety palą papierosy...
O to jedno proszę Boga, Niech mnie darzy szczęściem takiem: Jak badź pójdzie moja droga, Żebym nie był złym, próżniakiem!
17.03.2024, 00:56
Z racji, że bardzo dużo rzeczy interpretuje w negatywny sposób to mam ograniczenie co do filmów więc ciężko mi określić.