Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ogórki kiszone czy korniszony? -03/25
26.03.2024, 21:42
Kiszone bo polskie, chociaż korniszony idealne do burgerow.
Dlatego wolę pierogi
Dlatego wolę pierogi
26.03.2024, 22:04
Kurde, dobre pytanie. Lubię te i te, ale częściej jadam korniszony, więc niech na nie padnie wybór.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
26.03.2024, 22:47
@"Twilight Sparkle" jak matula zrobi to wiadomo, jak nie to idę kawałek dalej do takiej babeczki co to chyba jeszcze pamieta jak cud nad Wisłą był i od niej kupuje.
Przypadkiem ja poznałem i pomogłem zakupy zanieść xD to mi dała chyba z 50 z mięchem i kaszą gryczaną, to chodzę i płace jej około 60-70zl za taką samą ilość, na tyle się zgodziła bo próbowałem wyżej , lepszych nie jadłem z takim farszem
Przypadkiem ja poznałem i pomogłem zakupy zanieść xD to mi dała chyba z 50 z mięchem i kaszą gryczaną, to chodzę i płace jej około 60-70zl za taką samą ilość, na tyle się zgodziła bo próbowałem wyżej , lepszych nie jadłem z takim farszem
27.03.2024, 03:06
I jedno i drugie.
Z kiszonych to uwielbiam ogórkową, która jest moją ulubioną zupą, a korniszony spoko do kanapek.
Kiszone są mega zdrowe.
Z kiszonych to uwielbiam ogórkową, która jest moją ulubioną zupą, a korniszony spoko do kanapek.
Kiszone są mega zdrowe.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
27.03.2024, 04:36
W sezonie uwielbiam sam robić przetwory.
Świeże niewielkie ogórki gruntowe w słonej zalewie . Mniam mniam
Kiszone xd
Świeże niewielkie ogórki gruntowe w słonej zalewie . Mniam mniam
Kiszone xd