Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wolisz cieplejsze czy chłodniejsze dni? - 11/04
11.04.2024, 15:35
Zdecydowanie cieplejsze. Kiedyś nawet uwielbiałem upały, ale teraz marzę o takiej zwykłej wiośnie, max 20 stopni w cieniu byłoby ideolo.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność
Uwielbiam upał, taki pod 35+ najlepiej nad wodą, w domu tez mi nie przeszkadza, ale jak gadam o tym z ludźmi to wiekszości patrzą na mnie jak na kosmitę.
Co zrobisz jak kiedyś pojechałem nad bałtyk to niby było 25.C + wiatr dało dla mnie efekt prawie zimy, never ever.
Spotykałem się z dziewczyną jakiś czas temu co lubiła jak się dowiedzialem po czasie...morsować , o takich rzeczach trzeba na pierwszym spotakniu pisać, aby nie było nieporozumień.
Co zrobisz jak kiedyś pojechałem nad bałtyk to niby było 25.C + wiatr dało dla mnie efekt prawie zimy, never ever.
Spotykałem się z dziewczyną jakiś czas temu co lubiła jak się dowiedzialem po czasie...morsować , o takich rzeczach trzeba na pierwszym spotakniu pisać, aby nie było nieporozumień.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
11.04.2024, 16:28
ja zdecydowanie jestem cieplolubem, ludzie patrza sie jak na pojeba kiedy w cieply, letni dzien chodze w bluzie xD, ale niedawno zauwazylem, ze tak jak kiedys w upalach czulem sie jak rybka w wodzie, tak w zeszle wakacje omdlewalem przy fali upalow 35+, wiec komfort konczy sie na 30 stopniach dla mnie
11.04.2024, 17:00
kot_kreskowy Nie o tym było pytanie, tylko czy wolisz ciepło. Ale spoko może wwojtuss uzna Ci tę odpowiedź.
Nie było żadnych ciastek, więc kupiłem zaprawę murarską !
Wolę zimniejsze dni kiedy pada śnieg.
Vapo na mrozie to jest to!
Czeslawo kot_kreskowy Chodziło pewnie o to że lubi mróz.
Vapo na mrozie to jest to!
Czeslawo kot_kreskowy Chodziło pewnie o to że lubi mróz.
12.04.2024, 11:47
Cieplejsze dni , od razu lepsze nastawienie w głowie jest