Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Christmas Raspberry (Herbal Incense) - Opinie o produkcie
07.05.2024, 15:51
W tym wątku piszecie opinie oraz recenzje na temat produktu Christmas Raspberry (Herbal Incense) ze sklepu Legal-Dark-Buzz.net
24.08.2024, 22:48
Taka maczane poprosiłem w samplu która dostałem ciężko strwierdzic bo nie była podpisana ani czerwona czy coś żeby odróżnić. Podkład dzwiny inny na pewno jak to zazwyczaj niektórzy v mieli czyli typowy marhsmallow jest to coś innego ale też spoko się nabija, smak typowy dopek jak sprzed kilkunastu lat (dobra ryyybka !
). Nie paliłem dosyć długo bo jakieś 6 miesięcy nie licząc kartek w międzyczasie. Na pierwszy rzut polecała lufa solo na 2 buchy co było dość pojebanym pomysłem xD ale jakoś tragedi nie było fajna fazka odcinka była wiadomo dawno się nie jaralo ale poczilowac można elegancko Gastro po tym ogromne.
). Nie paliłem dosyć długo bo jakieś 6 miesięcy nie licząc kartek w międzyczasie. Na pierwszy rzut polecała lufa solo na 2 buchy co było dość pojebanym pomysłem xD ale jakoś tragedi nie było fajna fazka odcinka była wiadomo dawno się nie jaralo ale poczilowac można elegancko Gastro po tym ogromne.
10.09.2024, 09:16
a to nie tak ze właśnie marshmallow jest przyczyna rybiego zapachu?
kocham piwo