Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Przekierowanie listu/paczki
09.05.2024, 16:13
Witam
Czy ktoś może wie ,czy można przekierować idący do nas list pocztą na paczkomat poczty polskiej ?
Czy ktoś może wie ,czy można przekierować idący do nas list pocztą na paczkomat poczty polskiej ?
09.05.2024, 16:17
A może jaśniej? Idzie list do ciebie wysłany i jak ty chcesz niby jakimś cudem przekierować go n paczkomat? Raczej nie ma takiej opcji. Choć mogę się mylić.
09.05.2024, 16:43
Strasznie głupie pytanie, przecież na chłopski rozum wiadomo, że inpost to prywatna firma kurierska i jest osobnym podmiotem, odrębnym od poczty polskiej.
Zapewne czekasz na sample do jednego z V, a do tego zapewne najpierw je zamówiłeś, a potem dopiero pomyślałeś, że wysyłka na swój adres nie jest dobrym pomysłem z pewnych przyczyn (i miałeś rację to zły pomysl).
Zapewne czekasz na sample do jednego z V, a do tego zapewne najpierw je zamówiłeś, a potem dopiero pomyślałeś, że wysyłka na swój adres nie jest dobrym pomysłem z pewnych przyczyn (i miałeś rację to zły pomysl).
Strasznie głupie rzeczy to ty piszesz...
Gościu jaki Inpost ... czy ja coś napisałem o Inposcie ?
Ja bym nawet na to nie wpadł ,żeby tak to rozkminić że z poczty na Inpost wtf ???
Poczta Polska ma swoje paczkomaty jakbyś nie wiedział , i nie nie zamawiałem na swój adres kolego grubo się mylisz, nie udało się ci się zabłysnąć.
Lifeisbrutal dokładnie o to mi chodziło , w dpd tak można zrobić myślałem że może tutaj też.
Gościu jaki Inpost ... czy ja coś napisałem o Inposcie ?
Ja bym nawet na to nie wpadł ,żeby tak to rozkminić że z poczty na Inpost wtf ???
Poczta Polska ma swoje paczkomaty jakbyś nie wiedział , i nie nie zamawiałem na swój adres kolego grubo się mylisz, nie udało się ci się zabłysnąć.
Lifeisbrutal dokładnie o to mi chodziło , w dpd tak można zrobić myślałem że może tutaj też.
09.05.2024, 17:02
Noi wszystko jasne , wolałem się upewnić.
Temat zamknięty.
Na szczęście jest coś takiego jak "Poste Restante"
Temat zamknięty.
Na szczęście jest coś takiego jak "Poste Restante"